L'Espanyol resisteix davant el Nàpols en un partit poc lluït per tancar la pretemporada (RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol resisteix al Nàpols en un partit poc lluït per tancar la pretemporada

Els de Diego Martínez s'han fet forts darrere per plantar cara a un rival de Champions en l'últim test abans de començar la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Últim test de pretemporada poc lluït per als homes de Diego Martínez, que han empatat a 0 contra el Nàpols de Spalletti. Els italians han començat avisant i, quan només s'havien jugat tres minuts, Cabrera ha interceptat un xut d'Osimhen per evitar el primer gol del partit. I és que el davanter nigerià ha estat un autèntic maldecap per a la defensa blanc-i-blava.

Després d'una primera aproximació de Joselu a l'àrea rival, en una jugada en què no ha arribat a rematar, han arribat les millors ocasions dels de Spalletti. Osimhen ha fet lluir Lecomte, que ha tret un peu miraculós i, a la sortida d'un córner, el davanter ho ha tornat a provar però ha tornat a topar amb el porter francès.

 

L'Espanyol resisteix davant el Nàpols en un partit poc lluït per tancar la pretemporada (RCDEspanyol)

 

L'Espanyol s'ha anat trobant cada vegada més còmode a mesura que avançava el duel i ha anat guanyant terreny a un Nàpols que ja no dominava a plaer. Al límit del descans, el partit s'ha escalfat amb una picabaralla protagonitzada per Osimhen i, tot seguit, amb dues entrades molt dures de Vinicius Souza i Cabrera, que han vist la targeta groga.

La segona meitat ha començat amb males notícies per a l'Espanyol: al minut 50, Sergi Darder s'ha retirat del terreny de joc amb problemes estomacals a una setmana de començar la Lliga.

Al minut 57, l'Espanyol ha tingut una ocasió d'or: un remat de Vinicius ha acabat als peus de Joselu, que ha topat amb Contini, i la pilota novament ha arribat al cap del brasiler, que ha vist com Osimhen allunyava el perill a pocs centímetres de la línia de gol.

 

 

Pocs minuts després, el Nàpols ha sorprès l'Espanyol amb una jugada d'estratègia que ha acabat amb una passada de la mort de Lozano que no ha arribat a rematar Osimhen al segon pal.

En un partit molt travat i amb poques ocasions, l'Espanyol provava de generar perill amb pilotes llargues. I així ha estat com ha arribat la millor ocasió del partit per als catalans: una pilota pentinada per Joselu ha deixat sol Luca Koleosho, que havia substituït Melamed, però Contini ha refusat amb una gran intervenció.

Partit seriós en defensa dels de Diego Martínez i poc lluït en atac que tanquen una pretemporada amb més dubtes que certeses. El debut a la Lliga, dissabte que ve a les 17.00 davant el Celta de Vigo a Balaídos.

La nota curiosa del partit, de la mà de De Laurentiis

Les entrades de Vinicius Souza i Cabrera pocs minuts d'acabar la primera meitat han provocat les queixes dels aficionats del Nàpols, inclòs el seu president. Aurelio De Laurentiis ha entrat al camp per tenir una conversa amb l'àrbitre, fent que no amb el cap i mostrant-se enfadat pel que estava veient al camp.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut