Bona actuació de Higgins a Madrid (@FCBasket)
PLAY-OFF LLIGA ACB

Un Barça magistral arrasa el Madrid i s'acosta al títol (75-89)

Els blaugranes es refan d'un mal començament i en un tercer període magistral aconsegueixen una victòria vital

Jordi RobirosaActualitzat

El 9 a 0 inicial feia preveure tempesta sobre el cel blaugrana. Un Barça poruc, dubtós en atac i fluix en el rebot, deixava la iniciativa a un Madrid basat en la fortalesa de Tavares. Tot i això, els de Laso no aconseguien reflectir en el marcador el que semblava un domini més aviat clar.  Al descans, 36 a 33 per als madridistes i els entesos pensaven que aquest partit depenia únicament i exclusivament de com jugués el Barcelona en la represa.

I un tercer període enorme, de manual, amb un Higgins fabulós i un parcial de 16 a 29,  capgirava el partit com un mitjó. Els dubtes han passat al cantó madridista i el Barça s'ha comportat com un equip campió. En l'últim període, el Madrid ha perdut els papers. Faltes tècniques i molta impotència davant d'un Barça netament superior: i és que per a alguns jugadors no és fàcil reconéixer que el teu rival t'està passant per sobre.

Però ara, mentre acabem aquesta crònica d'urgència, el que cal pensar és que aquest partit ja és història i que dimarts el Barça té una ocasió fantàstica de completar una gran temporada. Si guanya l'ACB, havent guanyat la Copa, llavors haver arribat a la final de l'Eurolliga assoleix un sentit diferent. En qualsevol cas, avui hem pogut veure a Madrid, en el dia de la manifestació de Colón, que el Barça és un gran equip de basquetbol. Cal, però, acabar la feina feta.

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut