Nico Melamed i Dani Villahermosa han estat els autors dels dos gols dels blanc-i-blaus (@MontpellierHSC)
Nico Melamed i Dani Villahermosa han estat els autors dels dos gols dels blanc-i-blaus (@MontpellierHSC)
ESPANYOL

L'Espanyol s'estrena amb una convincent victòria contra el Montpeller (2-0)

Diego Martínez s'estrena a la banqueta blanc-i-blava amb un còmode triomf a la ciutat esportiva Dani Jarque amb gols de Melamed i Villahermosa

Àlex ÁvilaActualitzat

Els de Diego Martínez s'han pres amb molta seriositat el duel contra el conjunt occità i des d'un inici han imposat una pressió molt elevada. La primera part ha tingut un ritme molt elevat, tenint en compte que es tracta del primer duel de la pretemporada i que la temperatura a la ciutat esportiva Dani Jarque era molt alta. 

A falta d'ocasions de perill per part dels locals, ha estat el Montpeller qui s'ha pogut avançar en dues ocasions. Però la igualada no s'ha desfet fins al límit del descans, quan Nico Melamed ha executat a la perfecció una falta des de la frontal per inaugurar el marcador. 

Malgrat la quantitat de canvis dels locals, la dinàmica a la segona part ha estat similar. L'equip ha trepitjat àrea rival de manera més constant i ha pogut fer el segon de les botes de Javi Puado, que no ha pogut definir a la sortida del porter Dimitry Bertaud. Qui sí que ha estat capaç de definir ha estat Dani Villahermosa, que ha culminat una jugada individual amb una rematada desviada per un defensa abans d'entrar a la xarxa.

Primera victòria de l'any abans de la gira a Marbella, on l'Espanyol jugarà contra el Las Palmas divendres, partit en el qual ja es podrà veure el principal absent en aquest partit, el davanter Raúl de Tomás.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut