Espanyol

Remuntada del Betis que deixa l'Espanyol sense victòria en aquest 2022 (1-4)

RDT ha avançat l'Espanyol al marcador, però Borja Iglesias, de penal, i Guido Rodríguez han donat la volta al partit i el Betis ha sentenciat a la segona meitat

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Pedrosa i Aleix Vidal han estat les dues novetats de l'Espanyol respecte l'últim partit per enfrontar-se al Betis, el tercer classificat a la Lliga. Duel de golejadors a la Lliga i precisament, RDT és qui primer ha dirigit una pilota a la porteria contrària. El madrileny ha rematat una centrada d'Óscar Gil que ha atrapat Claudio Bravo.

Els primers minuts a l'RCDE Stadium han estat d'una intensitat molt elevada. Fekir ho ha intentat amb un xut que ha sortit fora. Qui primer ha obert el marcador ha estat l'Espanyol. Jugada col·lectiva, cap a Òscar Gil i aquest ha enviat una centrada cap al davanter madrileny que ha rematat al fons de la porteria de Bravo. Tretzè gol d'RDT aquesta temporada. L'alegria ha durat uns minuts, fins que l'àrbitre, després de revisar-ho al VAR, ha assenyalat penal per mans d'Aleix Vidal. Borja Iglesias, des del punt de penal, ha empatat enmig dels xiulets del públic. I sis minuts després, Guido Rodríguez ha rematat sol a plaer un servei de córner per marcar el gol que capgirava el marcador. 

El Betis, en un moment dolç, ha estat una apiconadora a la segona part. Els verd-i-blancs han mantingut la intensitat i han demostrat que amb poc podien fer molt mal. En el 53, Borja Iglesias ha tornat a trobar porteria per fer el tercer gol del partit. L'exblanc-i-blau ha rematat amb violència una deixada de taló de Canales. I en el 76, Willian José, que portava tres minuts al terreny de joc, ha fet el quart a partir del qual els aficionats blanc-i-blaus han començat a abandonar l'estadi.

Encara hi ha hagut temps per a més coses en un partit frenètic. RDT ha estat expulsat en veure la segona targeta groga. Embarba ha tingut el gol a tocar, en el que ha estat l'ocasió més clara dels de Vicente Moreno a la segona part i Toni Vilhena, l'últim fitxatge blanc-i-blau, ha debutat en el pitjor dia que podia triar. L'Espanyol continua sense saber què és guanyar aquest 2022 i només ha sumat un punt de 9 possibles. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut