Hoquei Patins

El Barça goleja el Liceo (5-1) en el primer partit de la final de l'OK Lliga

Pau Bargalló (2) i Joao Rodrigues (3) han marcat els gols d'un equip blaugrana molt superior

El Barça ha colpejat primer i ho ha fet amb contundència a la final de l'OK Lliga. L'equip blaugrana, que busca recuperar el tron que li va pispar la temporada passada el Liceo, ha batut sense pal·liatius el conjunt corunyès (5-1). Els gols de Pau Bargalló, que n'ha fet dos,  i Joao Rodriguez, que ha signat un "hat trick" a la segona meitat, han establert les diferències.

El triomf ha acabat sent clar, però a la primera meitat no ho era tant, perquè al gol incial de Bargalló (9') hi ha  respost Álex Rodríguez (15') per establir un empat (1-1) que duraria fins a la represa. El Liceo fins i tot ha pogut avançar-se en el marcador quan ha jugat amb superioritat numèrica durant 2 minuts per la targeta blava que ha vist Sergi Panadero per un cop amb l'estic a Rodríguez

La sortida del Barça a la represa, però, ha allunyat tots els dubtes que hi pogués haver. Rodrigues (26') i Bargalló (28'), en dos minuts, han decantat el marcador de manera gairebé definitiva i el davanter portuguès ha acabat convertint el triomf en golejada (36' i 38').

El segon partit es jugarà aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, també al Palau Blaugrana