Fórmula 1

Així ha estat la gran festa de l'F1 al centre de Barcelona

Els monoplaces s'han exhibit al passeig de Gràcia amb motiu del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 que se celebra a Montmeló aquest cap de setmana

Redacció Esport3Actualitzat

Del 21 al 23 de juny arriba el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 a Montmeló. Per aquest motiu, la Fórmula 1 ha ocupat aquesta tarda el centre de la ciutat de Barcelona.

Per promocionar el Gran Premi del Mundial que aquest cap de setmana es disputa al Circuit de Barcelona-Catalunya, s'ha organitzat una exhibició que permetia veure diferents monoplaces d'F1, F2 i F3 fent virolles pel passeig de Gràcia.

Carlos Sainz, pilot de Ferrari, ha estat un dels encarregats de cremar gasolina davant dels nombrosos aficionats que han assistit a l'espectacle, que ha començat a les 6 de la tarda i ha durat fins a les 7. 

El road show ha fet circular pilots d'F1 amb els seus vehicles per la ciutat a velocitats màximes de 100 km/h. Ha estat el punt àlgid del Fórmula 1 Barcelona Fan Festival, que se celebra aquesta setmana amb motiu del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya, del 21 al 23 de juny.

 

Entre els actes paral·lels al Gran Premi, també hi ha un Fan Village situat a la plaça de Catalunya. S'hi veuran monoplaces d'F1, rèpliques d'un box per dins, d'un podi i d'un trofeu, i hi haurà activitats de simulació de l'aturada a boxs i botigues de marxandatge de productes oficials d'F1. També hi haurà una pantalla gegant per seguir la sessió de classificació i diverses propostes d'oci i concerts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut