Laia Sellés, feliç amb la plata
Laia Sellés ha aconseguit la tercera medalla a Boí-Taüll
Esquí de muntanya

Laia Sellés aconsegueix amb la Individual la tercera medalla als Campionats del Món

TV3 ha ofert espectaculars imatges de la prova individual celebrada a la Vall de Boí

Ruth Gumbau VelascoActualitzat

Laia Sellés ha guanyat la tercera medalla dels Campionats del Món d'Esquí de Muntanya, en la modalitat individual. La de Lles de Cerdanya ha fet plata en arribar dos minuts per darrera d la guanyadora, la xinesa Cidan Yuzhen.

Per a Sellés és la tercera medalla en aquest Campionat a Boí-Taüll després de l'or en esprint de dimarts i la plata en la vertical de dimecres (on també va ser segona per darrera de Yuzhen).

TV3 ha retransmès la cursa individual dels campionats d'esquí de muntanya de Boí Taüll. La cita esportiva ha reunit els millors especialistes del món.

 

Els favorits no fallen en categoria absoluta

  • Rémi Bonnet, campió de la prova masculina, seguit de Matteo Eydallin i Robert Antonioli.
  • La francesa Axelle Gachet Mollaret ha guanyat el campionat femení, seguida de les italianes Alba de Silvestro i Giulia Murada.

 

Recupera la cursa sencera de la modalitat individual

 

Diumenge, l'última prova dels Mundials

Sense temps per descansar, el mateix diumenge 5 de març Esport3 retransmetrà l'última prova d'aquests Campionats del Món d'esquí de muntanya, els relleus mixtos, a partir de les 12 del migdia.

La parella de relleus formada pel banyolí Oriol Cardona i la granadina Ana Alonso té moltes opcions de pujar al podi. Fa només una setmana, els dos participants van guanyar la medalla d'or de l'especialitat al Trofeu Marmotta corresponent a la Copa del Món a Val Martello (Itàlia).


Dimarts, estrena amb èxit

Dimarts, Esport3 ja es va estrenar amb la primera retransmissió en directe de Televisió de Catalunya d'una cursa d'esquí de muntanya. Va ser a l'Esprint, on els catalans van guanyar 4 medalles:

Sènior: Oriol Cardona (Or)
Sub23: Maria Costa i Ot Ferrer (Bronzes)
Sub18: Laia Sellés (Or)

Dimecres, en la Vertical Race, Laia Sellés va aconseguir una plata (en sub-18) i va guanyar el cinquè metall per a la delegació catalana.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut