Lliga de Campions

Koeman alerta sobre Ansu Fati: "Ha estat molts mesos fora i només ha jugat 15 minuts"

Dijous, Luis Enrique farà la convocatòria d'Espanya per a la Lliga de les Nacions i podria incloure'l. El tècnic del Barça, però, demana paciència: "A Ansu, encara li falta molt"

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça marxa aquesta tarda cap a Lisboa, on aquest dimecres s'enfrontarà al Benfica en la segona jornada de la Lliga de Campions. Abans, Ronald Koeman ha comparegut davant dels mitjans. D'entrada, ha restat trasncendència al duel contra el Benfica.

"És tot just el segon partit de la Champions. No pot ser decisiu."

També s'ha referit a l'estat de forma d'Ansu Fati, gran protagonista en la victòria de diumenge contra el Llevant. Dijous, Luis Enrique farà la convocatòria d'Espanya per a la Lliga de les Nacions i podria incloure'l. El tècnic neerlandès avisa:

"A Ansu, li falta molt. No sé què farà el seleccionador. Ha estat molt mesos fora dels terrenys de joc, només ha entrenat dues setmanes i ha jugat 15 minuts."

Contra el Benfica, Ansu Fati podria tenir més minuts, però Koeman demana paciència.

"Ahir, estava molt. Emocionalment, també va ser un impacte fort per ell. Hem de veure com pot influir. Avui ha treballat bé. Intentarem que cada cop tingui més minuts."

 

Després de perdre a casa amb el Bayern de Munic, els blaugranes buscaran una victòria a Lisboa per revifar les seves aspiracions a Europa.

ARXIVAT A:
KoemanAnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut