Kyle Guy disputa una pilota entre Llull i Hanga
Kyle Guy disputa una pilota entre Llull i Hanga (EFE)

El Joventut juga el pitjor partit del play-off i s'estavella contra la defensa madridista (73-83)

La Penya ha arribat a perdre de 30 punts, però ha estat capaç de reaccionar i col·locar-se a cinc punts del Madrid a un minut del final

• 2-14 en 6 minuts: el Madrid agafa la iniciativa des de l'inici amb un 9 de 10 en tirs de dos.
  • La Penya, amb 32 punts a la primera part, té molts problemes per superar la defensa madridista.
  • Domini blanc en el segon quart, amb un bàsquet sòlid dels blancs, amb 13 punts de Musa, 12 d'Hezonja i 10 de Yabousele.
  • 48 punts del Madrid a la primera part i amb una màxima diferència de 16 punts. 77% en tirs de dos.
  • La Penya juga els pitjors 20 minuts dels play-offs (32-48).
  • El Madrid se'n va de 30 a la represa. Musa (25 punts), líder d'un equip que imposa el seu ritme físic i defensiu en el tercer parcial (11-22).
  • Punt d'honor del Joventut en l'últim quart. Un parcial increïble de 36 a 11 deixa els verd-i-negres a cinc punts del rival a un minut del final.
  • La victòria blanca fa justícia al domini blanc durant 30 minuts.