Yannick Kraag, un dels jugadors més destacats del matx, efectuant una llançament (@Penya1930)
Bàsquet

El Joventut supera clarament el Lietkabelis i acaba segon de la fase regular (81-60)

Els lituans mostren una imatge molt decebedora

Jordi RobirosaActualitzat

Poques vegades hem vist una posada en escena d'un equip professional de basquetbol tan lamentable com la que ha ofert el Lietkabelis en els primers quinze minuts del partit. Indolència, és la definició més adient. El Joventut, a mig gas, ha agafat ràpidament vint punts d'avantatge: 29 a 9. Però el perill en aquests casos és encomanar-se de la manca de ritme del rival, i això és el que ha passat i ha fet que al descans s'arribés amb un 37 a 28 inversemblant tenint en compte l'enorme diferència entre tots dos equips.

En la represa, la Penya ha tornat a rutllar, curiosament quan els lituans han mirat de defensar una mica més fort. L'objectiu dels catalans era guanyar per més de dotze punts per, d'aquesta manera, superar l'average general amb el Telekom Ankara i acabar en la segona posició global de la fase regular. I l'objectiu l'han aconseguit amb escreix en vèncer per 81 a 60. El primer lloc ja era impossible atesa la victòria del Prometei davant del Venècia.

Destaquem el partit del jove Kraag i que el Joventut ha acabat el partit amb cinc jugadors del planter a la pista: Vives, Ventura, Kraag, Parra i Oneke.

El Joventut jugarà contra el London Lions els vuitens de final, a l'Olímpic i, recordem-ho, a partit únic. Arriba l'hora de la veritat.

Anar al contingut