Ante Tomic esmaixa durant el partit contra l'Hamburg Towers (@Penya1930)

El Joventut suma la segona victòria europea contra l'Hamburg Towers (73-56)

El talent badaloní s'ha imposat a la segona part en un partit molt treballat i que no s'ha trencat fins als últims 10 minuts

Víctor LavagniniActualitzat

La Penya s'ha endut un partit molt treballat (73-56) contra l'Hamburg Towers corresponent a la segona jornada de l'Eurocup. L'equip alemany ha dominat l'inici de partit gràcies al seu encert de tres punts i a una defensa de canvis que ha col·lapsat l'atac verd-i-negre.

La reacció badalonina ha arribat en el segon quart. L'equip de Badalona ha millorat en defensa (17-9) i els seus interiors –Tomic, Willis, Birgander i Brodziansky– han sumat 21 punts.

El domini en el rebot ofensiu, en una nit on l'atac local no ha tingut fluïdesa, ha estat clau en la represa i això ha permès l'equip català capgirar el ritme del partit.

Al final s'ha imposat el talent de l'equip de Carles Duran (24 assistències) que ha trencat el partit en els últims 10 minuts contra un equip que mai no ha llençat la tovallola. Vladimir Brodziansky, autor de 16 punts, ha estat el màxim anotador del partit.