Barça

Bartomeu: "No tinc cap dubte que Leo Messi continuarà aquí"

El president del Barça té clar que vol acabar el mandat que li queda, lloa el joc de l'equip, assegura la continuïtat de Setién i no té cap por per una futura marxa de Messi

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Barça, als estudis d'"El matí de Catalunya Ràdio", per analitzar l'actualitat blaugrana i valorar els resultats de l'auditoria de Price Waterhouse, que diu que el Barça no va pagar per perjudicar jugadors ni opositors.

El president del Futbol Club Barcelona ha subratlat que el club treballa en un protocol perquè no es repeteixin els problemes de funcionament intern:

És cert que el seguiment dels contractes no va ser correcte. Aquest era un tema estratègic i confidencial, conegut per molt poca gent del club,  i en junta directiva vam decidir que redactarem un protocol per a aquest tipus de qüestions, per saber quin camí hem de seguir. La junta coneixia el projecte, però no els imports. L'auditor també deixa clar que vam fer els contractes per un preu de mercat i, a més, de la banda baixa.

En relació amb les acusacions de l'expresident Emili Rousaud, Bartomeu ha dit que "si no es retracta, continuarem l'acció legal que ja està en marxa".

Bartomeu també ha parlat de la visita dels Mossos d'Esquadra relacionada amb la denúncia del grup de socis Dignitat Blaugrana.

Els Mossos ja tenen l'informe de l'Auditoria. Ara la policia catalana i la jutgessa han de prendre les decisions que creguin oportunes.

El president del Barça ha dit que en cap moment no s'ha plantejat avançar les eleccions.

En absolut he pensat a avançar les eleccions. La nostra feina encara no s'ha acabat. Em queden coses per fer i ens queda un any per fer-les. Per exemple, garantir la continuïtat de Messi i també aprovar el nou finançament per a l'Espai Barça. Quan la pandèmia ens ho permeti, farem el referèndum per votar-lo. Alguns espais de l'Espai Barça es poden aturar, però el de l'estadi no. És prioritari per seguir el ritme que marquen altres clubs europeus. Perquè els nous estadis garantiran nous ingressos i el Barça ha de ser-hi.

Bartomeu també s'ha referit al futur de Quique Setién a la banqueta del Barça.

Té contracte i té la nostra confiança. L'equip necessitava un nou impuls i l'està donant. M'ha agradat molt el canvi de l'equip els dos últims partits, ja es nota un canvi. De cara la propera temporada, no perilla res. Però ens hem de centrar en el present i mirar de guanyar la Lliga i la Champions

El president del Barça també s'ha referit a la possibilitat de fitxar Lautaro Martínez.

Això ja ho veurem. A mi em fa il·lusió tenir els millors jugadors del món al Barça. Alguna cosa haurem de fer per reforçar-nos. Barça per reforçar-se. Sempre i quan hi hagi intercanvis. Molt dificl posar diners sobre la taula... També tinc moltes ganes de veure Trincao i Pedri, per exemple.

Bartomeu ha reiterat que no està gens preocupat pel futur de Leo Messi.

No em preocupa gens. En Leo ha dit sempre que es vol retirar aquí i estic convençut que serà així.

Sobre el VAR, Bartomeu s'ha ratificat una vegada més en el que va dir a Vila-real. Considera que no se'n fa un ús equànime.

Ens ha faltat equanimitat. En les últimes jornades ha perjudicat uns equips i n'ha beneficiat un altre. M'encanta el VAR i la tecnologia per ajudar els arbitres i fer el futbol més just. Però s'ha de millorar.

Bartomeu també ha explicat que el club està treballant amb la UEFA per assegurar que la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols es jugui al Camp Nou, però ha remarcat que dependrà en gran mesura de l'evolució de la pandèmia. Sobre el derbi de demà i la possibilitat d'enviar l'Espanyol a Segona Divisió, Bartomeu ha dit que, "com més equips catalans a Primera Divisió, millor". El president del Barça també s'ha mostrat satisfet del fitxatge de Jasikevicius com a entrenador de l'equip de bàsquet i ha parlat de Pau Gasol com d'un "somni de fa molts anys".

 

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuMessi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut