Joan Laporta celebra la victòria a les eleccions del Barça
BARÇA

Joan Laporta guanya les eleccions i és el nou president del Barça

L'expresident obté un 54,3% dels vots, Víctor Font, un 30%, i Freixa, un 8,6%, en una jornada amb un total de 3.628 vots nuls

Actualitzat

Joan Laporta és el nou president del Barça. Les dades finals d'escrutini a les eleccions a la presidència del Barça han refermat l'enquesta de TV3. Joan Laporta ha arrasat i ha obtingut un 54,3% de vots, Víctor Font, un 30%, i Freixa, un 8,6%. Els comicis han tingut 3.628 vots nuls i 351 en blanc. 

 

 

 

Joan Laporta s'ha mostrat eufòric tan bon punt han sortit les primeres dades d'escrutini i la imatge més potent de la nit ha estat la celebració del nou president al seu box del Camp Nou.

 

 

Els tres candidats s'han trobat una vegada s'han conegut els resultats de les eleccions a la presidència. Laporta, Font i Freixa s'han saludat esportivament i s'han felicitat mútuament.

 

 

Joan Laporta ha sigut el primer dels tres candidats a exercir el dret de vot en una jornada històrica. Tot i que la votació ha estat condicionada per les mesures sanitàries imposades per combatre la Covid-19, la participació s'ha enfilat per sobre el 50%.

Joan Laporta, als seus 58 anys, es trobarà una entitat en un moment delicat econòmicament i amb un equip en transformació que haurà de reforçar amb encert per tornar al cim continental, el que ell va viure amb Rijkaard i Pep Guardiola a les banquetes.

 

 

Joan Laporta haurà d'abordar temes tan delicats com la renovació de Messi i la plantilla, reflotar l'economia del club o executar l'Espai Barça.

 

 

Les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona també han mobilitzat esportistes en actiu, siguin jugadors o tècnics. Un d'ells és qui ha cridat més l'atenció per motius obvis. Leo Messi, actual capità del primer equip del Barça, ha comparegut al Camp Nou poc després de les 11 per exercir el dret de vot acompanyat del seu fill Thiago.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut