Jack Miller durant la cursa a Motegi
Jack Miller durant la cursa a Motegi (Reuters)
MotoGP

Miller guanya a Motegi i Marc Márquez frega el podi

L'australià ha aconseguit la primera victòria de la temporada i el de Cervera ha acabat la cursa quart després de sortir a la pole

Redacció Esport3Actualitzat

Ha trigat a arribar, però Jack Miller ha pogut assaborir la glòria de la victòria a Motegi. És la primera de la temporada amb Ducati i qui sap si l'última, perquè l'australià deixarà l'escuderia italiana a final de temporada.

Marc Márquez sortia des de la pole position amb un compost de pneumàtics arriscat, amb els tous a la roda del darrere. El de Cervera ha estat lluitant amb Oliveira, i els catalans Maverick Viñales i Aleix Espargaró, al grup perseguidor. El pilot de Granollers ha tingut problemes amb la seva Aprilia i s'ha vist obligat a canviar de moto abans de l'inici. Al final, Espargaró no ha pogut puntuar.

També ha fallat un altre dels favorits de cara al Mundial, Pecco Bagnaia. El pilot italià ha mantingut un frec a frec amb Fabio Quartararo per la setena posició, però ha perdut el control de la seva Ducati a l'última volta i ha quedat fora.

Al davant, Jorge Martín i Brad Brinder acompanyaven Jack Miller. La lluita, però, ha estat entre els dos primers, perquè l'australià ha imposat el seu ritme i s'ha quedat sense rivals. El pilot madrileny ha cedit davant el sud-africà i tots dos s'han repartit les places del podi. Un podi que a Márquez se li ha escapat per poc més de tres segons.

Els resultats del Gran Premi del Japó

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut