Max Verstappen, en una imatge del GP del Canadà (Reuters)
Max Verstappen, en una imatge del GP del Canadà (Reuters)
Fórmula 1

Max Verstappen guanya també al Canadà i és cada cop més líder

El pilot neerlandès ha obtingut el sisè triomf en nou curses i no troba rival. Carlos Sainz acaba segon

Actualitzat

Max Verstappen surt reforçat del Canadà però ha hagut de patir de valent per adjudicar-se el seu sisè triomf de la temporada. El pilot neerlandès de Red Bull ha hagut de superar en el tram final de la prova l'assetjament de Carlos Sainz (Ferrari), que ha tingut més a prop que mai la seva primera victòria a la Fórmula 1. El pilot madrileny s'ha hagut de confirmar amb la segona plaça final i surt reforçat d'un cap de setmana on el seu company Charles Leclerc ha entrat cinquè. En canvi, Lewis Hamilton ha millorat passades actuacions i ha completat el podi.  

 

Sergio "Checo" Pérez, que arribava al Canadà com a principal perseguidor de Verstappen a la classificació general de pilots, ha hagut d'abandonar per un problema mecànic i deixa el seu company d'equip encara més líder.

Mentre, Fernando Alonso, que sortia segon, ha creuat la línia d'arribada en setena posició però al final s'ha hagit de conformar amb la novena plaça desprñes ser sancionat amb cinc segons per defensar la seva posició amb una maniobra defensiva massa extrema. 

Anar al contingut