Verstappen, celebrant el triomf (Reuters)
Fórmula 1

Verstappen mana en sec i amb pluja a Mònaco

El neerlandès domina una cursa que podria haver canviat amb la pluja, perseguit per Alonso i Ocon

Redacció Esport3Actualitzat

A Mònaco, Max Verstappen ha consolidat el seu domini en el Mundial d'F1 amb la quarta victòria de la temporada. Cursa tranquil·la, excepte en els minuts de pluja, que prometia una revolució que no s'ha acabat produint. Fernando Alonso i Esteban Ocon han completat el podi.
 

 

Sortida neta

Les sortides acostumen a deixar alguna perla a la Fórmula 1, però la de Mònaco ha estat tranquil·la. Les posicions s'han matingut, fins que, en l'onzena volta, Carlos Sainz ha topat amb el francès Esteban Ocon. El pilot madrileny ha trencat part del seu frontal, però Mònaco és un circuit especial, diferent, on els avançaments són cars de veure, i el madrileny ha pogut sortir amb normalitat.

 


La pluja gairebé canvia la cursa

La clau de la cursa ha passat per la gestió dels neumàtics i la previsió de possible pluja, que ha arribat quan faltaven 25 voltes. Els monoplaces han hagut de canviar neumàtics, i l'adherència i els temps han baixat. Es preveia una revolució. L'aigua ha provocat diversos ensurts, com el de Carlos Sainz. El madrileny ha topat lleument amb el mur i finalment ha acabat vuitè. 

La pluja s'ha esvaït en el tram final de la cursa i la tranquil·litat ha tornat a l'asfalt. Verstappen ha dominat amb mà de ferro a les últimes voltes, per sumar la victòria 39 de la seva carrera. 

 

 

Anar al contingut