Els dos RedBull han pujat al podi de Mònaco (REUTERS)
FÓRMULA 1

Checo Pérez resisteix i s'imposa al GP de Mònaco

El pilot mexicà ha vist com el Ferrari de Carlos Sainz el seguia de prop durant tota la recta final de la cursa

Redacció Esport3Actualitzat

La pluja ha estat l'encarregada de marcar la cursa del Mundial de Fórmula 1 d'aquest diumenge a Mònaco. El Gran Premi ha arrencat més tard del previst, perquè la pista estava molt afectada per l'aigua. De fet, els monoplaces han tornat al pit lane després de fer una volta al traçat i comprovar que el circuit era impracticable. Una hora més tard, els pilots han tornat a rodar, en una sortida llençada darrere del safety car. A partir d'aleshores, Leclerc, Sainz, Pérez i Verstappen han estat els encarregats de marcar el ritme de la cursa. 

La bandera vermella ha tornat a onejar al traçat del principat, després que Mick Schumacher perdés el control del seu Haas i l'acabés partint en dos contra un dels murs del traçat. Les restes del monoplaça i l'afectació de les tanques de protecció han fet que el Gran Premi hagués d'aturar-se per segona vegada.

 

 

 

A la represa, i quan ja s'havien fet la meitat de les voltes previstes, direcció de cursa ha establert un límit de 30 minuts per al final del Gran Premi. Una recta final en què la pressió entre Red Bull i Ferrari ha centrat totes les mirades. De fet, Checo Pérez ha hagut de mantenir a ratlla a Sainz, que ha intentat prendre-li la cartera en diverses ocasions. Tot això, mentre Verstappen provava de trobar un forat per avançar el Ferrari. Malgrat els intents, la classificació es mantenia igual en complir-se els 30 minuts i el mexicà aconseguia la seva tercera victòria a la Fórmula 1.

 

 

El campionat el segueix liderant Max Verstappen (125), seguit de Charles Leclerc a 9 punts (116). Checo Pérez posa pressió a les posicions capdavanteres, tercer amb 110 punts. Carlos Sainz és cinquè amb 83 punts, seguit de Lewis Hamilton, que és a 33 punts de l'espanyol.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut