Fernando Alonso durant la qualificació del Gran Premi de l'Aràbia Saudita
Fernando Alonso durant la qualificació del Gran Premi de l'Aràbia Saudita (Reuters)
Fórmula 1

Checo Pérez fa la pole i Alonso sortirà en segona posició a Jidda

Segona pole del mexicà amb l'asturià per darrere, que segueix volant amb l'Aston Martin. Verstappen, amb problemes mecànics, ha quedat fora a la Q2

Redacció Esport3Actualitzat

El Mundial de Fórmula 1 2023 va arrencar amb Max Verstappen regnant al circuit de Sakhir. L'exhibició del neerlandès va ser complementada amb el segon lloc del seu company Checo Pérez. Semblava que hi hauria molta superioritat de Red Bull, però els problemes per a la marca austríaca han arribat al segon Gran Premi.

El líder del Mundial sortirà des de molt enrere a l'engraellat per uns problemes mecànics que ha tingut el seu monoplaça. Quan Verstappen es disposava a marcar volta ràpida a la Q2, el seu Red Bull ha dit prou i ha hagut d'aturar-se al box. El neerlandès sortirà en 15a posició al Gran Premi de l'Aràbia Saudita.

Les bones notícies per als austríacs han arribat de la mà de Checo Pérez, que ha marcat el millor temps i ha fet la pole position. És la segona en la carrera esportiva del mexicà i la segona que fa al circuit de Jidda. 

Fernando Alonso, per la seva part, ha tornat a volar amb el seu Aston Martin i sortirà en segona posició. L'asturià es veu beneficiat per una sanció a Charles Leclerc, que ha estat segon, però sortirà en dotzè lloc. Carlos Sainz ha acabat en cinquena posició després de veure's perjudicat per George Russell, que podria ser sancionat.

Anar al contingut