Romeu lluita una pilota durant el partit d'aquest dijous
Romeu lluita una pilota durant el partit d'aquest dijous
girona

El Girona s'imposa a l'Standard de Lieja en el primer amistós de la "pretemporada" (1-0)

L'equip blanc-i-vermell ha encetat la ronda d'amistosos de la pausa mundialista contra un històric de la lliga belga

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona es troba actualment fent un stage a Estepona (Màlaga), des d'on aquest dijous s'ha enfrontat amb l'Standard de Lieja de Bèlgica. Míchel ha sortit amb un onze ple de titulars habituals i, després d'una primera part igualada i poc brillant en l'aspecte ofensiu, la segona ha començat amb la bona jugada que ha decantat el partit a favor dels gironins. Una passada a l'espai de Yan Couto ha estat recollida pel jove lateral Joel Roca, que ha posat la pilota al punt de penal perquè la rematés un Samu Sáiz que tornava de lesió:

Balanç satisfactori de Míchel

El tècnic madrileny ha valorat positivament el test contra els belgues i la intensitat dels seus homes. El seu principal objectiu, estar bé al darrere, s'ha complert amb bona nota. També se l'ha vist incidir en la basculació dels dos pivots, imprescindibles en el seu esquema, Aleix García i Oriol Romeu. Míchel també ha pogut donar mitja hora a tres dels jugadors amb fitxa del filial, Ureña, Farrés i Roca.

Tres amistosos més, inclós un plat fort

Dissabte, el Girona es veurà les cares amb el Niça francès. Ja de tornada al Gironès, mesurarà les seves forces amb l'Osasuna, el dimecres 14 de desembre a La Vinya, i tancarà la pausa mundialista amb un plat fort. L'equip blanc-i-vermell s'enfrontarà el dia 17 al Manchester City, vigent campió de la Premier League anglesa, en un amistós que es jugarà a l'Academy Stadium de Manchester, el segon camp dels de Pep Guardiola. 

 

Anar al contingut