Girona

El Girona perd contra el Rayo (0-2) i no aconsegueix l'ascens a Primera

Els madrilenys remunten l'eliminatòria gràcies als gols d'Álvaro García i Óscar Trejo. El gironins es queden a les portes de Primera Divisió per segona temporada consecutiva

Imma CasaresActualitzat

Yoel Bárcenas per Nahuel Bustos, únic canvi en l'onze d'un Girona que en la primera part sempre ha anat a remolc del Rayo. Tant que al minut 6 Velázquez ha fet un gran passi a l'esquena dels defenses i Álvaro ha aprofitat la seva velocitat per marcar un golàs. De traca i mocador el control i definició d'Alvaro per marcar el zero a un.

Minuts després, el mateix Álvaro l'ha tinguda per fer el zero a dos. Juan Carlos ha recollit el seu propi refús. Gumbau, al minut 21, ha protagonitzat l'única arribada d'un Girona totalment desconnectat del partit. Minuts dramàtics a Montilivi quan els jugadors del Rayo han reclamat mans de Monchu; el Var ha fet respirar els jugadors de Francisco.

Al minut 44, i després que Gumbau piqués una falta, Luca Zidane ha acabat evitant el gol del joveníssim Arnau. Gerro d'aigua freda pel Girona quan en temps afegit de la primera part una pilota que ha robat Andrés ha acabat amb el gol de Trejo; ha estat un gol de fortuna però el zero a dos convertia el Rayo en equip de Primera.

El xut d'Álvaro en l'inici de la segona part ha deixat clar que el Rayo no pensava renunciar al seu domini. Samu Saiz, acabat d'entrar, ha habilitat Bárcenas en una ocasió molt clara del Girona per forçar la pròrroga. Al minut 55' Velázquez ha vist la segona groga en una jugada polèmica i Francisco ha fet entrar Stuani per Arnau en un intent de trobar el camí del gol.

Amb superioritat numèrica, el Girona ha proposat més en atac però les seves accions no han estat suficients per superar Luca Zidane. El Rayo ha patit, el Girona ha apretat però a centrada de Luna, Stuani no ha arribat a la rematada. Els jugadors de Francisco han reclamat mans de Savelich al minut 85 però ha quedat en un intent.

 

Tot i dominar en els últims minuts, el Girona ha estat incapaç de marcar. Desenllaç cruel per un equip que ho tenia tot de cara però que ha vist com se li escapava l'ascens en la quarta final de play-off que ha disputat. El Rayo ha aconseguit l'ascens en la seva primera final.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut