GIRONA

El Girona planta cara al Benfica en el segon test de pretemporada (4-2)

El conjunt lusità derrota els gironins en un partit entretingut i amb molts gols

Rival exigent per al Girona en el seu segon partit de pretemporada. Els de Míchel s'han enfrontat a un Benfica que ha començat molt fort, amb un parell d'ocasions molt clares.

El Girona, després de l'empat sense gols a Peralada, s'ha anat ficant a poc a poc en el partit gràcies a homes com Samu Saiz i Stuani, que han tingut bones ocasions de gol a la recta final de la primera meitat.

Els de Míchel feien un partit seriós que s'ha vist recompensat al minut 51, quan una pilota morta a l'àrea petita l'ha aprofitat Stuani per avançar l'equip català al marcador.

Però el Benfica ha reaccionat ben de pressa i Vertonghen al 57 i Bah al 59 han capgirat el marcador. Yaremchuk ha posat el 3-1 al marcador al minut 65 en transformar un penal de Valery a Chaquinho: els tres gols del Benfica han arribat en menys de 10 minuts.

El Benfica ha tingut ocasions per seguir augmentant l'avantatge, però ha estat el Girona qui ha aconseguit retallar distàncies: Santi Bueno ha marcat al minut 76 amb l'ajuda del travesser i el partit prometia emoció fins al final.

El quart gol del quadre portuguès ha arribat al minut 88 de la mà de Rodrigo Pinha que ha superat Ortolá després d'un centre de Gonçalves. El 4-2 deixava sentenciat el partit.