Jocs Olímpics

Paula Badosa i Garbiñe Muguruza passen als quarts de final

Badosa supera Podoroska en dos sets (6-2, 6-3) però cau eliminada en el torneig de dobles, on feia parella amb Sara Sorribes

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa jugarà els quarts de final del torneig femení de Tòquio 2020. La tenista empordanesa s'ha desfet amb gran autoritat de Nadia Podoroska (6-2 i 6-3) i es troba a un pas de les medalles.

Badosa es trobarà en quarts de final amb la txeca Markéta Vondrousová, que ha protagonitzat la sorpresa de la jornada en desfer-se de Naomi Osaka, una de les favorites.  

Garbiñe Muguruza també s'ha classificat per als quarts de final. La tenista hispanoveneçolana s'ha desfet sense problemes de la belga Alison van Uytvanck en dos sets (6-4 i 6-1) i ja és a un partit de la lluita per les medalles. Muguruza, actualment setena jugadora mundial, es jugarà una plaça per a les semifinals amb la vencedora del duel entre Donna Vekic i Elena Ribakina.

Garbiñe Muguruza celebra un punt contra Van Uytvanck (EFE)

   

Sara Sorribes, que va causar una de les sorpreses del torneig en eliminar la número 1 mundial, Ashleigh Barty, ha quedat eliminada en la tercera ronda del torneig aquest dimarts. Anastasia Pavliutxenkova ha superat en dos sets (6-1, 6-3) la tenista de la Vall d'Uixó.

 

Eliminades en dobles

Paula Badosa i Garbiñe Muguruza, però, no han tingut tanta sort en el torneig de dobles, ja que les dues han quedat eliminades, fent parella amb Sara Sorribes i Carla Suárez, respectivament. 

Badosa i Sorribes han cedit en el desempat davant les txeques Barbara Krejcikova i Katerina Siniakova (6-2, 5-7 i 10-5). Muguruza i Suárez, de la seva banda, han perdut davant les suïsses Viktorija Golubovic i Belinda Bencic, que les han superat per 3-6, 6-1 i 11-9.

Carla Suárez i Garbiñe Muguruza no han pogut contenir les llàgrimes després de caure eliminades als vuitens de final. La tenista canària ha explicat el seu patiment després de superar un càncer, motiu pel qual la seva companya s'ha emocionat i totes dues han acabat plorant.

 

Tot i aquesta eliminació, Badosa encara té una segona opció de medalla al marge del torneig individual, ja que està inscrita als vuitens de final de dobles mixtes amb Pablo Carreño

 

Tsitsipas i Schwartzman, a quarts

En el quadre individual masculí també es va definint el quadre de quarts de final. Els tres primers classificats són Stefanos Tsitsipas, Jérémy Chardy i Diego Schwartzman.  

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut