Juani Marcos, un dels jugadors més inspirats del Força Lleida contra el Valladolid (Pol Puertas / Força Lleida)
Play-off LEB Or

Un orgullós Lleida força el quart partit contra el Valladolid

Els catalans dominen i saben patir davant del Valladolid (77-71)

Jordi RobirosaActualitzat

Ai las, si no hi hagués hagut el clamorós error arbitral en el segon partit que va impedir la victòria lleidatana a Pucela! Ara mateix el Lleida seria a només un pas d'accedir a la final a 4. Si, ja ho sé: les hipòtesis en el món de l'esport són trivials, però no puc deixar de pensar-hi després d'haver vist el gran partit que ha fet l'equip de Gerard Enceuntra en els primers trenta minuts.

El Diario de Valladolid parlava aquest dijous del "hirviente pabellón leridano". Doncs això, Barris Nord ha empès l'equip  a mostrar la seva millor cara i a dominar el partit fins el 18 punts, la diferència que reflectia el marcador al final del tercer quart (58-40) quan tot semblava dat i beneït, amb Marcos, Lobo i Sidibé com a puntes de llança.

Però una sèrie d'alternances defensives ordenades per Paco García han col·lapsat l'atac lleidatà i De La Fuente i Pantzar han començat a anotar amb molta facilitat i traslladar la por als jugadors de casa. A poc més de tres minuts del final s'han col·locat a tres punts. Però l'equip ha sabut mantenir la serenitat i un triple providencial de Bakovic ha sentenciat el matx i ha fet justícia al que s'ha vist sobre la pista.

El quart partit serà el dissabte a les 7 de la tarda, també a Lleida i el transmetrem per les plataformes digitals d'Esport3. Un bon espectacle.

Anar al contingut