Copa de la Reina

El Barça guanya la seva setena Copa de la Reina (3-0)

El Barça ha inaugurat el marcador en el minut 42 amb un gol de penal d'Alexia Putellas. Aitana, dos minuts després, ha marcat un golàs que ha situat el 2-0 a la mitja part. El tercer ha estat obra de Jennifer Hermoso, en el 62

Tot i el domini absolut del FC Barcelona, el Logronyo s'ha mostrat ben posicionat i gairebé no ha comès errors en la primera part. Les de Lluís Cortés ho han intentat sense defallir a través de la possessió de la pilota i no han deixat d'insistir, tant per dins com per fora, mentre el Logronyo es mostrava sense fissures en defensa. Però en la recta final de la primera part, dos gols del Barça han situat el 2-0 al marcador.

El Barça s'ha avançat al marcador amb un gol d'Alexia Putellas des del punt de penal en el minut 42. En el 44, les de Lluís Cortès han trobat la defensa descompensada i Aitana ha marcat un golàs perquè el Barça pogués anar-se'n al descans amb el 2-0.

El tercer gol del Barça ha pujat al marcador en el minut 62, obra de Jennifer Hermoso. En aquest punt, la final ha quedat sentenciada, tot i que el Barça ha tingut diverses ocasions per ampliar el marcador.

Les blaugranes han aconseguit així la setena Copa de la Reina, amb la qual les de Lluís Cortés superen l'Espanyol i el Llevant i s'erigeixen en Reines de Copes en solitari.

Aquesta final de la Copa de la Reina entre el FC Barcelona i l'EDF Logronyo correspon a l'edició 2019-20, que va haver de posposar-se per culpa de la pandèmia del coronavirus.