Barça

Laporta encén el mercat: "El Barça pot fitxar Nico Williams"

Joan Laporta ha augurat bones notícies per al Barça en l'àmbit econòmic i, sobretot, esportiu

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha parlat amb "El matí de Catalunya Ràdio" en l'estrena de Francesc Garriga al capdavant del programa. El president blaugrana ha parlat dels tres anys intensos que ha viscut el Barça i ha augurat bones notícies per a l'economia del club.

Laporta ha confirmat que el club està treballant per confirmar la recuperació econòmica amb unes operacions que s'han gestionat darrerament i que aviat podran presentar. El Barça assoliria així una normalitat en el fair play que permetria enfortir el primer equip.

Sobre el possible fitxatge de Nico Williams, el president del Barça ha demanat deixar treballar els qui tenen aquesta responsabilitat, però el que sí que ha confirmat és que el club ha recuperat el pes esportiu i que en aquest sentit també vol donar bones notícies.

Laporta ha afirmat que el Barça pot aspirar econòmicament a fitxar Nico Williams, ara com ara. De moment, són Deco i Flick els qui tenen aquesta responsabilitat, però el president afirma que el club podria fer front a un fitxatge d'aquest nivell:

 

Laporta ha confirmat que abans de la gira americana està prevista la presentació de Hansi Flick, que avui està reunit amb Deco a la ciutat esportiva del FCB fent tasques de planificació.

El president blaugrana s'ha mostrat preocupat per les baixes de Pedri i Araujo, que s'han lesionat en els compromisos internacionals amb les seves seleccions.

ARXIVAT A:
Laporta
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut