Copa del Rei

El Madrid es classifica per a quarts després d'eliminar l'Elx a la pròrroga (1-2)

Els gols d'Isco i Hazard a la pròrroga han permès remuntar el gol l'inicial de Verdú. El Madrid ha jugat amb un home menys des del minut 101 per l'expulsió a Marcelo

Cristina BusquetsActualitzat

El Reial Madrid ha superat l'Elx per 1 a 2 i es classifica per als quarts de final de la Copa del Rei. Els blancs han capgirat el partit a la pròrroga, després d'acabar els 90 minuts amb empat sense gols. L'àrbitre ha anul·lat un gol a l'Elx en l'últim minut de la pròrroga.

Al Martínez Valero qui ha disposat de la primera gran ocasió ha estat l'Elx. Passada enrere de Josan cap a Carrillo i aquest ha fet el més difícil, fallar-la: ha enviat la pilota al travesser. La rèplica del Madrid ha estat un xut des de fora de l'àrea de Camavinga que ha sortit alt. El perill de l'Elx arribava per les bandes, per Mojica i Josan. Guido ha estat a totes. Com a la sortida d'un córner, als 19 minuts, que ha rematat fora per poc. Abans de la primera mitja hora, Mojica ha penjat la pilota a l'àrea i Guido Carrillo ha rematat de cap una pilota que ha hagut de desviar Lunin. Altre cop, l'Elx en tornava a tenir una de clara. A partir d'una contra Vini JR ha acabat enviant un xut alt, fora. I el mateix jugador brasiler del Madrid l'ha cedit cap enrera a Camavinga que ha enviat un xut massa centrat a Werner, blocat en dos temps. El Madrid ha anat madurant el partit i Marcelo, amb una gran jugada, l'ha passat a un Rodrygo, el xut defectuós del qual ha acabat sortint fora perquè Lucas no hi ha arribat des del darrera. De lluny, altre cop, abans del descans, ho ha tornat a provar un jugador del conjunt d'Ancelotti. Werner ha blocat el xut de Camavinga en dos temps.

La primera ocasió del Madrid a la segona part ha estat una de Jovic anul·lada per fora de joc. Marcelo, després d'una bicicleta, ha etzibat un xut des del balcó de l'àrea que ha sortit fora. El tritme de la segona part ha baixat i Casemiro, que havia entrat feia cinc minuts al terreny de joc, ha posat a prova Werner amb un xut que ha desviat el porter de l'Elx. En el 81, una passada de Casemiro ha acabat amb un xut creuat de Vini Jr que ha atrapat Werner. Els últims minuts del temps reglamentari han estat força bojos amb intents per parts dels dos equips de trobar un gol que no ha arribat. Sense gols, el partit se n'ha anat a la pròrroga.

Gumbau, de falta directa, ha obligat a Lunin estirar-se per allunyar la pilota. I una altra falta, també perillosa en una contra de l'Elx ha acabat amb Marcelo veient la vermella directa per una entrada a Tete Morente. Amb un home menys, l'Elx ha trobat just després del gol. També a partir d'una falta. Verdú l'ha llançat i ell mateix ha aprofitat el refús de la barrera per dirigir un xut que ha acabat al fons de la xarxa. Quan el Martínez Valero estava celebrant una classificació virtual, Isco ha empatat. Passada de Casemiro enrere cap a Ceballos i la pilota d'aquest ha tocat en un Isco que ha superat Werner.

El Madrid ha tirat d'èpica i Hazard, en el 115, ha aprofitat una mala sortida de Werner per fer el segon gol que ha donat la classificació als d'Ancelotti. Una classificació que ha estat possible perquè l'àrbitre ha anul·lat el gol de Fidel en l'últim sospir per una falta anterior de Verdú a Lucas. L'Elx també ha acabat amb un home menys per l'expulsió de Pere Milla en l'últim segon. El Madrid serà al bombo de quarts de final de la Copa del Rei.