Passeig del Barça a la pista de l'Elverum (30-46)
Melvyn Richardson (@FCBhandbol)
Handbol

Amb un 90% d'encert en els llançaments, el Barça ha estat imparable. Timothey N'Guessan ha estat el màxim golejador (8 gols) i MVP del partit. Els quaranta-sis gols són la màxima anotació de la història del club a l'EHF Champions League

El ritme de joc que ha imposat el Barça des del primer minut ha estat clau perquè l'Elverum, el cuer del grup, es quedés sense capacitat de reacció. Set gols en els primers sis minuts han fet que els blaugranes s'escapessin ben aviat en el marcador, amb N'Guessan, Cindric i Aleix Gómez infal·libles en els seus llançaments. Si l'Elverum gosava retallar una mica la diferència, el Barça duplicava el seu nivell defensiu i deixava glaçat el Hakons Hall de Lillehammer. Un parcial de 0-4 en tres minuts ja deixava el marcador en un 6-12 que permetia a Antonio Carlos Ortega fer les rotacions habituals. I això que encara no s'havia arribat al primer quart d'hora de partit.

Els últims quinze minuts abans del descans han estat de recital blaugrana, no només ofensiu, sinó també amb Nielsen sota pals. Aleix Gómez i Timothey N'Guessan han acabat el primer temps amb un 100% d'efectivitat (9 gols entre els dos) i el Barça amb una renda de 8 gols (15-23) i un encert del 92% en els seus llançaments. Davant d'aquests números, l'Elverum s'havia de conformar amb el paper de convidat de pedra al partit.

El més destacat de la segona part és que el Barça, tot i tenir el partit sentenciat, ha sortit encara amb més ambició. I fruit d'aquestes ganes, la diferència s'ha ampliat fins als 11 gols (18-29), amb N'Guessan i Ludovic Fabregas imparables per als seus defensors. El públic noruec no ha tingut cap més remei que limitar-se a gaudir de l'espectacle que oferien els jugadors d'Antonio Carlos Ortega que, lluny de relaxar-se, ha mantingut la intensitat fins a l'últim moment. Els blaugranes no han parat d'augmentar la diferència en el marcador fins als setze gols finals (30-46), en un partit en el qual N'Guessan (8 gols) ha estat escollit l'MVP.