Copa del Rei

Un Girona lluitador cau eliminat a vuitens amb el Vila-real (0-1)

El Girona ha fet una molt bona segona part, generant ocasions per marcar, però el gol de Yeremy Pino a la primera ha servit al Vila-real per eliminar els gironins i classificar-se per a quarts de final de la Copa del Rei. El Girona torna a caure eliminat pel Vila-real per segon any seguit.

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Per enfrontar-se al Vila-real, Santi Bueno ha estat l'únic jugador del Girona que ha repetit titularitat respecte de l'últim partit a la Lliga.
Els de Francisco han estat a punt de sorprendre en una falta que ha servit Sylla i el refús de la qual l'ha tret Trigueros sota pals. Però en l'acció següent el Vila-real s'ha avançat. Baena ha centrat cap a Trigueros i el seu xut ha anat al pal. Yeremy Pino s'ha fet seu el refús per marcar. Fer Niño ha tingut el segon just després, però Muric ha atrapat la seva rematada franca. El Girona ha estat uns minuts amb l'ai al cor quan l'àrbitre, amb el VAR en aquesta ronda, ha revisat una falta de Bustos que ha acabat veient targeta groga. Abans del descans, Rulli ha hagut de treure la mà per allunyar la centrada enverinada de Barcenas.

A la segona part, el Girona ha posat setge a la porteria contrària amb grans ocasions com aquesta xilena de Sylla o el gol anul·lat a Bustos per fora de joc de l'argentí. En el 67, Coquelín ha pogut matar l'eliminatòria però el xut li ha marxat massa creuat. Els de Francisco no han perdut en cap moment la cara al partit, i han lluitat per trobar un gol i forçar almenys la pròrroga. Fins i tot, el tècnic andalús ha donat entrada a homes decisius com Samu o Stuani. Ni així el gol no ha acabat arribant i el Girona s'acomiada de la Copa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut