Girona

El Girona s'estrena amb un empat sense gols a Peralada (0-0)

Els de Míchel han estat superiors però no han estat capaços de perforar la porteria rival en el primer test de pretemporada

Arnau CaraltActualitzat

Primer test de pretemporada del Girona i només cinc jugadors del primer equip a l'onze titular. Els recén ascendits a Primera han liderat l'ofensiva, però no han tingut la primera ocasió clara fins poc abans d'arribar al descans. Xut de falta enverinat d'Àlex Almansa i David Aroca, providencial, que aconsegueix desviar la rematada.

El Peralada ha confiat les seves opcions als contraatacs i el quadre local gairebé recull els seus fruits amb una canonada de Joan Tomàs que ha impactat al pal. Zero a zero a la mitja part i, a la represa, Míchel ha incorporat pólvora ofensiva. A partir d'aquí, les aproximacions del Girona s'han multiplicat i han trepitjat l'àrea rival amb més insistència.

Joel Roca ha topat amb el pal en un xut escurat i, a les acaballes del partit, Ureña no ha aconseguit connectar amb Stuani. L'última ocasió del partit ha estat a les botes d'Arnau, però el xut ha estat massa tou per batre el porter del Peralada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut