El Barça guanya contra el Rayo
Messi ja sap què és marcar al camp del Rayo
COPA DEL REI

Girona - Vila-real i Rayo-Barça, partits de vuitens de final de la Copa del Rei

Els gironins jugaran dimarts i els blaugranes, dimecres, tots dos a les 9 del vespre

Actualitzat

El Barça ha evitat un equip de Primera Divisió als vuitens de final de la Copa del Rei de futbol, que es disputaran la setmana que ve. Els blaugranes visitaran Vallecas per intentar fer un pas en la competició després d'eliminar ahir, en la pròrroga, el Cornellà.

 

El Barça només ha jugat una vegada en la Copa del Rei contra el Rayo Vallecano. Va ser la temporada 1980-81, a quarts de final. A l'anada el Barça va vèncer 0-3 lluny de casa i en la tornada els blaugranes es van imposar per 3-1. En el total de partits que s'han enfrontat en totes les competicions (38), el Barça s'ha imposat en 26 ocasions i en 8 han empatat. Només en 4 ha estat capaç de guanyar el Rayo.

Per la seva banda, el Girona rebrà a Montilivi el Vila-real somiant amb la seva classificació per als quarts de final, després d'eliminar el Cadis.

 

El Vila-real, que ja va ser rival del Girona just ara fa un any també a la Copa del Rei, tornarà a ser el rival dels de Montilivi. En aquella ocasió, als setzens de final, el Vila-real va guanyar amb molta claredat (0-3) en un partit disputat en ple temporal Gloria a Montilivi.

Aquesta ronda torna a ser a partit únic i es jugarà la setmana que ve entre dimarts 26, dimecres 27 i dijous 28.

Aquests són els horaris, els emparellaments i l'operador televisiu que ofereix les eliminatòries:

 

D'aquesta manera han valorat els enfrontaments representants dels dos clubs catalans:

 

 

Anar al contingut