Girona

L'Osasuna acaba amb el somni europeu del Girona (2-1)

Els de Míchel han perdut al Sadar i tanquen la Lliga a la desena posició, amb 49 punts

• L'Osasuna, a través d'Abde, ha generat perill a l'inici del partit. L'extrem cedit pel Barça se n'ha anat d'Arnau i ha donat un primer avís. El Girona ha respost mitjançant Roro, en el 25', amb un xut que ha desviat Aitor.
  • El conjunt navarrès ha pressionat i Abde ha tornat a buscar Gazzaniga. La pilota gairebé se li ha escapat al porter del conjunt gironí. Els de Míchel, just abans del descans, han disposat de dues ocasions seguides clares. Tsigankov ha posat a prova Aitor que ha tret una mà salvadora. Bernardo, per la seva banda, ha rematat fora per molt poc.
  • L'Osasuna ha sortit a la segona part a per totes. Novament Abde ha tornat a insistir, però els gols els ha firmat Budimir. En el 52', Kike Barja ha deixat en safata el primer al davanter croat. El segon ha estat calcat. Assistència de Barja i rematada inapel·lable de Budimir.
  • La decepció de Míchel amb els seus futbolistes ha quedat evident en el canvi del Taty Castellanos. Reinier, en el 75', ha tornat a posar els gironins en el partit amb una rematada de cap a partir d'una falta llunyana
  • El 2 a 1 final ha deixat el Girona sense el somni europeu, però acaba la temporada desè amb 49 punts.