Barça

Lewandowski: "Sé que estic al lloc adequat per guanyar i marcar gols"

El Barça ha oficialitzat la incorporació del davanter polonès en un acte celebrat a Fort Lauderdale, a Florida

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha presentat aquesta tarda Robert Lewandowski com a nou davanter blaugrana. Firmarà per 4 temporades i amb una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros. La presentació s'ha fet a la terrassa de l'hotel de concentració blaugrana a Miami. El seu debut podria ser la matinada de dissabte a diumenge, hora d'aquí, contra el Madrid (05.00, TV3).

Joan Laporta s'ha referit a ell en el seu discurs inicial com a "LewanGOLski", una "estrella mundial" i li ha dirigit unes paraules amb polonès:

Per la seva banda, el polonès ha començat la presentació amb "Hola a tothom. Em dic Robert, soc polonès i visc a Barcelona..."

Tot i que Lewandowski ja havia fet una declaració d'intencions de retornar el Barça "a dalt de tot", el davanter polonès ha fet les seves primeres declaracions després de ser presentat oficialment com a nou jugador blaugrana:

"Aquest és un gran repte per mi. La motivació i mantenir una mentalitat guanyadora és molt important per mi. Sempre vull guanyar i marcar gols i sé que estic al lloc adequat. Contra l'Inter de Miami vaig veure el potencial que té l'equip."

Robert Lewandowski ja s'ha posat la samarreta del Barça en una presentació a Miami que el club ha considerat com a "acte de benvinguda" del jugador polonès:

Per a la seva presentació oficial a Barcelona cladrà esperar a la tornada de la gira nord-americana del FC Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut