Barça

El Barça enceta l'any amb victòria a Osca per la mínima (0-1)

Una bona assistència de Leo Messi i la rematada de Frenkie de Jong entrant des de la segona línia ha permès al Barça endur-se el triomf a El Alcoraz. Els blaugranes han fet un bon primer temps però la falta de definició ha posat en perill el triomf als últims instants

Xavi LemusActualitzat

Koeman ha presentat un onze titular amb quatre novetats respecte al partit contra l'Eibar: Messi, Alba, Busquets i Dembélé. Per contra, ha deixat d'entrada Griezmann a la banqueta.

El Barça ha dominat el duel des del primer instant, sobretot amb un Jordi Alba que ha convertit la banda esquerra en la principal amenaça ofensiva culer. En el minut 6, una centrada seva l'ha rematat tot sol Pedri dins de l'àrea i només la intervenció miraculosa del porter local, Álvaro, ha evitat el primer gol del partit. Posteriorment, en el minut 18, ha estat Dembélé qui en una gran acció individual en forma de cursa diabòlica ha anat superant rivals i a punt ha estat de treure profit en forma de diana inicial. Acte seguit, centrada de l'extrem francès i la rematada de cap de Pedri s'escapava ben a prop del travesser d'Alvaro.

Pedri i Mosquera en una jugada del partit
Pedri i Mosquera es disputen una pilota (Reuters)

El bon joc barcelonista ha rebut el premi del gol en el minut 26, quan una bona assistència de Messi la rematava Frenkie de Jong al fons de la xarxa local entrant des de la segona línia. Era el zero a un, merescut pel domini aclaparador. Abans del descans, ha estat Messi qui amb un llançament de falta directe fregava el segon gol del Barça, només la gran intervenció d'Álvaro Fernández ho ha impedit. Amb zero a un a favor del conjunt de Koeman s'arriba al descans.

 

De Jong marcant el prmer gol
De Jong ha fet el 0 a 1 per al Barça (Reuters)

El segon temps s'ha encetat amb un Barça amb un ritme menys intens, tot i això, Dembélé ha estat a punt de marcar el segon gol blaugrana en una rematada que treia, amb Álvaro ja superat, el central Siovas. L'Osca, que ha estat inexistent a nivell ofensiu durant tot el partit, ha pogut empatar en el minut 62 amb una rematada de Rafa Mir que treia Ter Stegen. La resposta blaugrana era un xut de Messi dins de l'àrea que tornava a treure amb encert el porter local Álvaro. Fins al final, l'Osca ha pujat la pressió i ha aconseguit desactivar el domini del Barça. Sortosament per als homes de Koeman no han generat ocasions de gol clares per posar en perill el marcador.

Però la segona part dels de Koeman ha estat decebedora i ha apaivagat l'optimisme que havia generat un bon primer temps.

Anar al contingut