El Barça goleja el Betis (4-0) i supera la barrera dels 100 gols a la Lliga

L'equip blaugrana s'ha imposat en la represa de la Lliga gràcies a una inspirada Asisat Oshoala, autora de 3 gols a la primera meitat

Res no sembla aturar el Barça, que compta per victòries els 26 partits que ha jugat aquesta temporada entre totes les competicions i que aquest matís'ha imposat al Betis (4-0) en el partit que suposava la represa de la Lliga després de guanyar la Supercopa d'Espanya de manera brillant la setmana passada.

L'equip blaugrana ha ofert, abans de l'inici del matx, la Supercopa a l'afició. També hi ha hagut temps per al record cap a Kety Pulido, la capitana del primer Barça campió de Copa.

Tot i afrontar el partit amb 7 baixes, entre elles Alexia Putellas, Aitana Bonmatí o Mariona Caldentey, el Barça tampoc ha tingut problemes per abatre el Betis. El factor diferencial ha sigut en aquesta ocasió Asisat Oshoala, que aconseguia la seva primera titularitat en dos mesos. La davantera nigeriana ha establert un "hat trick" en la primera meitat, als minuts 18, 36 i 44 per posar un 3-0 al descans que ja semblava insuperable per a l'equip verd-i-blanc. Tot i haver jugat poc aquesta temporada per les lesions, Oshoala ja suma 15 gols a la Lliga, només un menys que la seva companya Lieke Martens, l'actual pitxitxi del campionat.

El segon gol d'Oshoala davant el Betis també té una gran simbologia ja que és el gol número 100 del Barça a la Lliga.

Amb tot decidit a a represa, el Barça ha continuat mirant la porteria rival però qui l'ha encertada ha estat Fridolina Rolfö, que havia entrat poc abans. La sueca ha rematat al segon pal una centrada de Lieke Martens que buscava Oshoala. Amb el pas dels minuts, i davant unequip ja rendit, el Barça ha aixecat el peu de l'accelerador.