barça

El Barça acaba la Lliga amb una intranscendent derrota amb el Celta (2-1)

Un doblet de Gabri Veiga ha donat la permanència al Celta i ha deixat Marc-André ter Stegen sense rècord

• Només s'havien jugat 3 minuts de partit quan Gabri Veiga ha posat a prova Ter Stegen amb un xut que el porter alemany ha aturat en dos temps. En el minut 14, Ter Stegen ha tornat a ser decisiu quan ha aturat un altre xut del mateix Gabri Veiga. I, al final, a la tercera ocasió de Gabri Veiga ha arribat el primer gol del partit.
  • Un gol que trenca la possibilitat que Ter Stegen aconsegueixi superar el rècord de Liaño amb una ratxa de 26 partits sense encaixar cap gol.
  • En el minut 11, l'àrbitre Pulido Santana ha anul·lat un gol de Kessie per fora de joc. L'ocasió més clara del Barça ha estat de Robert Lewandowski en el minut 39 amb un xut que ha fregat el pal de la porteria defensada per Iván Villar.
  • En el minut 62, declaració d'intencions de Xavi Hernández que ha fet entrar Dembélé i Ansu Fati en el lloc de Ferran Torres i Raphinha. El tècnic blaugrana també ha substituït Ter Stegen per Iñaki Peña per assegurar el trofeu Zamora al porter menys golejat de la Lliga.

• El segon gol del Celta l'ha fet Gabri Veiga i els blaugranes han retallat l'avantatge dels locals amb el 2-1 que ha fet Ansu Fati. Al final, la victòria de l'equip gallec li ha permès assegurar-se la permanència a la Primera Divisió.