Barça

El Barça no surt de la mediocritat a Cadis (0-0)

Els de Koeman han jugat els darrers 25 minuts amb deu jugadors, per l'expulsió de Frenkie de Jong. Ter Stegen, amb dues grans aturades, ha salvat el Barça de la derrota. El tècnic neerlandès, una mica més debilitat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça afrontava un altre examen a Cadis i l'ha tornat a suspendre. L'equip de Ronald Koeman, que venia d'empatar a casa contra el Granada, ha tornat a empatar en la seva visita al Nuevo Mirindilla. Aquest és l'onze inicial que ha dissenyat Koeman per afrontar aquesta nova final: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Mingueza; Busquets, Frenkie De Jong, Gavi; Memphis, Luuk de Jong i Demir.

La primera aproximació del partit l'ha protagonitzat Dest per als de Koeman. Ubicat avui al lateral esquerre, el nord-americà ha xutat massa alt després d'una bona jugada personal. Era tot just el minut 3. Ha estat un miratge perquè a partir d'aquest moment el partit ha entrat en una fase ensopidíssima en què el Barça tenia el control del joc i la possessió de la pilota però sense generar perill i circulant amb moltíssima lentitud, fet que facilitava les tasques defensives dels andalusos. Gavi ha estat el millor dels culers en aquest primer tram de partit.

En el minut 40, el Cadis ha perdut per lesió un dels seus puntals. Fali ha marxat en llitera després de fer-se tot sol mal al genoll de la cama dreta. Johnson ha entrat en el seu lloc. Ni Cadis ni Barça han disposat de cap més ocasió fins a la mitja part. Al descans, doncs, sense gols.

Fali s'ha lesionat al genoll i ha hagut de ser retirat en llitera (EFE)

La segona part ha començat amb un canvi al Barça: Koeman ha fet entrar Sergi Roberto en el lloc de Yusuf Demir. Aquest segon acte ha començat amb més moviment i amb un gran ensurt per a l'equip català. Ter Stegen ha hagut de volar per desviar un xut de Negredo amb l'exterior que duia el camí del gol. La rèplica blaugrana ha arribat cinc minuts més tard però Memphis ha rematat molt malament una boníssima centrada de Luuk de Jong. En l'acció posterior altra vegada Memphis ha estat protagonista amb un xut des de la llarga distància que Ledesma ha enviat a córner.

En el minut 65, cop dur per al Barça en forma d'expulsió. Ha estat Frenkie de Jong qui, en qüestió de quatre minuts, ha vist dues targetes grogues. La segona, molt rigorosa, per tocar Espino en una lluita per una pilota dividida. Rigorosa perquè a les imatges mostren com De Jong toca pilota i arronsa el peu en el darrer moment per no tocar el contrari. Del Cerro Grande, malgrat tot, l'ha enviat als vestidors. En ser doble groga, el VAR no podia entrar a valorar l'acció. Koeman ha reaccionant fent entrar Coutinho en el lloc d'Oscar Mingueza. Uns minuts més tard Nico González ha substituït Gavi i Riqui Puig ha fet el mateix amb Dest.

Tot just entrar, el de Matadepera ha perdut una pilota al centre del camp que ha provocat una sortida a la contra del Cadis. Novament Ter Stegen ha salvat el seu equip desviant la rematada de Salvi.

Ja en temps de descompte, el Barça ha disposat de l'ocasió més clara del partit. Memphis ha rematat lleugerament desviat després d'una bona assistència de Piqué. Koeman, per cert, ha acabat expulsat per protestar.

Koeman, amb posat serió, ha estat expulsat per Del Cerro Grande (Reuters)

Amb aquest empat, el Barça és setè a la classificació, amb 9 punts i un partit menys, el que té pendent amb el Sevilla. Diumenge, els blaugranes reben el Llevant al Camp Nou.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut