Karim Benzema celebrant el primer el gol del partit (EFE)
Primera Divisió

El Reial Madrid dorm líder de la Lliga gràcies a la victòria a Cadis (0-3)

Un doblet de Karim Benzema i un gol d'Odriozola, tots en deu minuts, han donat els tres punts al conjunt de Zinedine Zidane

El Madrid ha saltat al camp sense Modric ni Kroos -el seu mig camp titular- per problemes físics. I Valverde també s'ha quedat a casa en donar positiu per Covid. Rafael Varane, que també va ser víctima de la Covid, tornava avui a l'onze inicial. Als cinc minuts hi ha hagut la primera arribada del Cadis amb un xut de Jonsson que ha sortit desviat a la dreta de Courtois. El Cadis ho ha tornat a provar amb un xut de Jairo que ha aturat Courtois estirant-se a la dreta de la seva porteria.

A la sortida d'una falta Militao s'ha llençat en planxa, però la seva rematada ha sortit desviada en el minut 14. I en el minut 30 el VAR ha fet revisar una jugada a l'interior de l'àrea del Cadis –una trepitjada de Iza Carcelén a Vinicius- i un cop revisat Mateo Lahoz ha assenyalat el penal. Benzema ha estat l'encarregat de transformar-lo a la dreta de Ledesma. El porter gadità ha tocat la pilota, però no ha pogut aturar-lo, 0-1. I en el 33, gran jugada de Benzema que ha centrat al segon pal on es trobava Odriozola que ha marcat, amb el cap, el 0 a 2. El Madrid en cinc minuts ha sentenciat el partit. Setena assistència del davanter francès.

En el 38 el Madrid ha perdonat el tercer en una nova passada de Benzema i Casemiro, que arribava des de la segona línia no ha pogut precisar bé la rematada, que ha marxat fregant el travesser. Només ha necessitat dos minuts per corregir la situació, però intercanviant els papers. Qui ha fet l'assistència ha estat el brasiler Casemiro i la rematada amb el cap del francès. Doblet per a Benzema i el Madrid que en 10 minuts ha fet 3 gols, 0-3. El Cadis ha desaparegut del partit i no ha mostrat cap capacitat de reacció i amb aquest resultat s'ha arribat al final del primer temps.

Segona part de tràmit

Álvaro Cervera ha fet fins a quatre canvis al descans. En el 58 el Choco Lozano ha rematat tot sol amb el cap al primer pal, però la seva rematada ha sortit desviada. La centrada l'ha fet Jairo. Zinedine Zidane, amb el partit resolt ha fet entrar Carvajal, Asensio i Isco per Varane, Odriozola i Vinicius, tot pensant en la semifinal de Champions contra el Chelsea.

En el 65, bona jugada col·lectiva del Madrid, però Ledesma ha aguantat molt bé i ha rebutjat la centrada de Marcelo. La segona part ha estat un veritable tràmit per als dos equips. El Cadis ha intentat apropar-se a la porteria del Reial Madrid, però sense disposar de cap oportunitat que els dones opcions de poder entrar en el partit. En el 86 Rodrygo ha rematat des de l'interior de l'àrea, però el seu xut ha sortit molt desviat. Nacho, ja en el temps afegit, ha pogut marcar el quart, però a la seva rematada -a la sortida d'una d'una falta- ha sortit fora.

Tres punts més per al Madrid que aquesta nit dormirà com a líder provisional de la Lliga, empatat a 70 punts amb l'Atlètic de Madrid.