EN DIRECTE | Bruges-PSG, partit de la Champions League (Reuters)

El Bruges frena Messi en l'estrena del PSG a la Champions (1-1)

En la seva primera titularitat, l'argentí ha enviat una pilota al travesser, en un duel en què els francesos s'han vist sorpresos per un Bruges sense complexos. En l'altre partit del grup, el Manchester City ha superat àmpliament al Leipzig d'Ilaix Moriba per 6 a 3

Joan FerranActualitzat

Per a molts, el PSG és el principal favorit per guanyar la Lliga de Campions. Però contra el Bruges no ha demostrat tot el seu potencial ofensiu i ha acabat amb un empat inesperat. Primera titularitat de Messi amb la samarreta parisenca, formant un trident de somni amb Neymar i Mbappé que ha brillat poc. Els francesos han marcat en la seva primera arribada. Mbappé ha fabricat la jugada per l'esquerra i Ander Herrera l'ha enviat a la xarxa al minut 15. El Bruges ha lluitat i onze minuts més tard ha empatat en una acció similar. Vanaken ha rematat una centrada de Sobol i Kimpembe l'ha desviat.

Messi ha acariciat el gol en el minut 29, amb una de les seves jugades habituals. Sortint des de la banda dreta, l'argentí ha fet la diagonal per enviar una rosca des de la frontal de l'àrea que s'ha estavellat a la creueta.

Pochettino ha fet entrar Draxler i Pereira al descans per mirar de canviar la dinàmica del partit, però ha vist com el Bruges encara generava més perill a la represa. Mbappé, a més, ha hagut de ser substituït als cinc minuts per culpa d'unes molèsties al turmell. Els belgues han tingut opcions per endur-se el triomf, davant d'un PSG que ha transmès la sensació que encara ha de conjuntar les peces.

Àmplia victòria del City

En l'altre partit del grup A, el grup de la mort, victòria del Manchester City sobre el Leipzig (6-3) en un festival de gols. Aké, Mukiele en pròrpia porta, Mahrez, Grealish, Cancelo i Gabriel Jesus han marcat per als de Guardiola. El francès Nkunku ha fet els tres gols de l'equip alemany.

El Dortmund i l'Ajax, sense problemes

Al grup C, el Dortmund s'ha imposat al Besiktas (1-2) de l'exblaugrana Pjanic, que ha tingut una bona actuació. Els alemanys s'han imposat amb gols de Bellingham i Haaland. Els turcs han marcat en el 94, amb un cop de cap de l'andalús Francisco Montero en una bola penjada per Pjanic. Els alemanys comparteixen liderat amb l'Ajax, que ha trencat una ratxa de 22 partits sense perdre de l'Sporting a casa, amb una golejada (1-5). La victòria holandesa ha tingut un protagonista clar: l'ivorià Haller, autor de quatre gols.