L'equip celebrant la victòria
L'equip ha celebrat la victòria en semifinals (EHF)
Handbol

El Granollers es carrega de confiança i passa a la final europea eliminant el Göppingen (31-29)

El Füchse és el primer finalista després d'eliminar el Montpeller a semis (29-35)

El Balonmano Granollers ha guanyat la semifinal de la Lliga Europea en eliminar el Göppingen per 31 a 29 en un partit molt igualat.

Els vallesans han tirat d'èpica i ha guanyat la semifinal en el segon temps. Els 9 gols de Jan Gurri i la tremenda feina de l'equip que entrena Antonio Rama -amb Antonio García, el porter Rangel i Yusuf Faruk com a líders- els han portat a una nova final després d'eliminar el Göppingen alemany per 31 a 29.

• Rangel, el gran protagonista del Granollers. El porter brasiler del conjunt vallesà és qui s'ha encarregat de mantenir a ratlla el Göppingen, durant la primera part, amb grandíssimes aturades i impedint que tres llançaments de penal pugessin al marcador.
  • Primera part força equilibrada. El Granollers s'ha posat en alguns moments al davant en el marcador, amb el 8 a 7 de Faruk, marcat d'esquena, o l'11 a 10 de Jan Gurri, que ha sumat cinc gols en la primera meitat. El màxim que s'ha allunyat l'equip alemany és de tres gols, amb el 15 a 18, després d'unes aturades del porter Rebmann.
  • 16-18 al descans. Després de la primera mitja hora de joc, el Granollers ha aconseguit mantenir-se a dos gols de distància del Göppingen, un equip amb jugadors més alts i més robustos.
  • Remuntada i igualtat. Els inicis de la segona meitat han suposat un abans i un després. Marc Guàrdia ha aturat un penal i un llançament, i Sergi Franco ha fet pujar l'empat a 22. Amb aquest marcador, han passat cinc minuts amb el Göppingen sense marcar i les oscil·lacions s'han fet més curtes.
  • Jan Gurri, la clau del gol. Jan Gurri, amb 9 gols en total, ha estat juntament amb Sergi Franco, Esteban Salinas  i Yusuf Faruk, el gran artífex d'un Granollers que ha anat creixent i s'ho ha anat creient. La bona feina de Kozina a l'equip alemany s'ha vist contrarestada per l'empenta d'un Granollers amb fe. Salinas ha fet el 30 a 28 a 45 segons del final, i després d'un gol de Kozina, Gurri ha marcat el definitiu 31 a 29.
  • A la final. El Granollers, que va guanyar la Copa EHF els anys 1995 i 1996, arriba a una altra final europea 13 anys després. La jugarà contra el Füchse de Berlín.

jugadors celebren amb l'afició
Comunió entre els jugadors i l'afició desplaçada a Flensburg (EHF)

L'ambient al vestidor del BM Granollers ja era òptim des d'aquest matí; durant el passeig previ al partit de semifinals, l'equip s'ha aturat a fer un cafè amb els seus aficionats:

El Füchse, primer finalista

El Füchse alemany és el primer equip que ha obtingut el pas a la final de la Lliga Europea després que ha eliminat el Montpeller per 29 a 35.

Diumenge, la final

Diumenge es disputarà el partit per al 3r i 4t lloc, a les 15.30, i la gran final, a les 18.00.

Per arribar aquí, el Granollers comptarà amb més de 200 aficionats catalans desplaçats, un viatge fins a terres alemanyes que no ha estat gens fàcil, després de quasi 3.000 quilòmetres amb tren, avió i autobús per viure aquest partit històric.