Espanyol

L'Espanyol empata amb el Betis (2-2) i se li continua resistint la primera victòria de la temporada

Cinquena jornada i l'Espanyol encara no coneix la victòria. Els pericos han sumat tres punts de quinze possibles després d'un partit fluix al Benito Villamarín en què un gol de Cabrera en l'últim sospir els ha permès no marxar de Sevilla amb les mans buides

Cristina Busquets RoviraActualitzat

L'Espanyol ha començat cometent un greu error davant del Betis. Una passada enrere d'Óscar Gil que Willian Jose li ha robat. El xut l'ha tapat primer Diego López però el refús l'ha aprofitat Rodri per dirigir una pilota al pal. Només havien passat dos minuts de partit i el Betis no afluixava. La lesió de Víctor Ruiz poc després ha refredat els andalusos. El xut de falta directa d'Embarba ha anat a les mans de Bravo.

Als setze minuts, Aleix Vidal ha obert el marcador. RDT ha atret la defensa i la seva passada enrere l'ha rematat al fons de la porteria el de Puigpelat. Embarba ha perdonat el segon i el Betis ha empatat. Assistència de Canales, xut de Willian Jose i Pedrosa desviava la pilota. El gol ha reactivat el Betis que a través de Fekir n'ha tingut dues de seguides, com una rematada al pal. A l'afegit de la primera part, Fekir ha capgirat el marcador en aprofitar una pilota que Bellerín no ha donat per perduda.

A l'inici de la segona part, Diego López ha salvat els mobles amb una gran aturada al xut de Fekir i amb una mà a la rematada franca de Guido Rodríguez. L'entrada de Pezzella a Aleix Vidal ha deixat el de Puigpelat amb una ferida oberta a la tíbia i l'àrbitre revisant al VAR l'acció per acabar expulsant el jugador del Betis. Amb un home més, els tímids intents de l'Espanyol han acabat fructificant amb el gol de Cabrera en l'afegit.