Mirotic ha estat el màxim anotador del partit (@FCBBasket)
Play-off ACB

Mirotic aplana per al Barça la sèrie amb el València (84-74)

El montenegrí anota 27 punts amb 7 triples de 9 intents

Jordi RobirosaActualitzat

El Barça va arribar a Kaunas en el millor moment de la temporada: ho deia tothom: els jugadors, els directius, els tècnics, el periodista que escriu aquestes línies... Però ja ho van veure: un mal partit de gairebé tothom (salvem Abrines i poca cosa més) i totes les confiances se'n van anar en orris en només 40 minuts. I de la possible glòria, van passar al fracàs més espaterrant. I ara el Barça és un equip amb molta pressió i només una medicina: conquerir la lliga.

Aquest dilluns se n'han sortit, i no era fàcil perquè el València és un bon equip. Els catalans han dominat el partit. En la primera meitat han agafat 10 punts de diferència amb una certa facilitat, però els han perdut amb la mateixa rapidesa: al descans 40 a 37. La sentència ha arribat en el tercer període, amb un Mirotic imperial. Amb 58 a 50 el montenegrí duia 27 punts i 7 de 8 en triples: brutal. Al final del tercer quart, tot amanit: 69 a 55.

En el darrer període els de Jasikevicius s'han relaxat una mica i els d'Àlex Mumbrú han aconseguit reduir una mica el desavantatge, que ha arribat a ser de 16 punts. El segon partit serà el divendres a la Fonteta i si el guanya el Barcelona ja serà equip de semifinals i si perd, llavors caldrà jugar un tercer i definitiu al Palau.

 

Anar al contingut