Pito celebra el seu segon gol, que ha donat el triomf als culers
futbol sala

El Barça supera el Valdepeñas i passa a semifinals de la Copa (3-2)

Partit intens, on ha començat marcant el Valdepeñas i en què el Barça ha decidit a cinc minuts del final. L'Inter ja espera a semis

El Barça passa a les semifinals de la Copa després d'un partit molt ajustat contra el Valdepeñas. Després del 0 a 1 del descans, gran remuntada blaugrana en la segona part, amb un gol d'Adolfo i dos de Pito:

• El Viña Albali Valdepeñas ha començat llançat, en la primera part. Després de dues ocasions del blaugrana Adolfo, és Matheus Preà qui ha acabat marcant en el minut 7, rematant un gran xut de l'argentí Claudino.
  • Dos minuts després del 0 a 1, un VAR poc resolutiu. Solano ha vist la targeta groga, després de deixar anar el braç cap a Coelho, i quan s'ha volgut consultar al VAR a petició del Barça, no hi ha hagut cap càmera que mostrés la imatge. S'ha mantingut, doncs, la groga.
  • Ball de targetes. El partit s'ha anat escalfant, i en els minuts següents, grogues per a Coelho, Rafa Rato, el tècnic del Valdepeñas David Ramos i Sergio González.
  • Edu Sousa fent bones aturades. El porter del Valdepeñas ha estat clau per evitar el gol del Barça.  Xuts d'Adolfo, Coelho, Dídac, Sergio Gonzalez, Matheus i Pito, al travesser.
  • La remuntada del Barça comença amb Adolfo. En el minut 4 de la segona meitat, l'MVP de la Supercopa ha culminat una triangulació amb Pito i Sergio Gonzalez per fer l'empat a 1.
  • L'equip de Jesús Velasco, cap amunt. En el minut 7, gol fantàstic de Pito, que ha superat del tot Edu Sousa per l'esquerra. 2 a 1.
  • Monòleg del Barça. Catela i Antonio han tingut un parell de grans ocasions en un clar domini del Barça.
  • Empat inesperat d'Ivi. Quan millor jugava el Barça ha arribat l'empat a 2 del Valdepeñas. Catela s'ha apartat i ha deixat venut Dídac Plana, que se l'ha empassat.
  • Mala decisió arbitral i gol del Barça. Una traveta a Pito ha acabat xiulada com a falta del Barça, la cinquena. Una decisió que s'ha mantingut tot i les converses dels dos àrbitres, amb opinions diferents. En la següent jugada, els blaugranes han reaccionat de la millor manera, amb un gol. Una passada llarguíssima de Dídac Plana l'ha acabat rematant Pito pel 3 a 2., en el minut 15.
  • El Barça passa a les semifinals, on l'espera l'Inter, que s'ha desempallegat de l'Antequera per un clar 0-6. Patint fins a l'últim moment, els blaugranes s'han adjudicat la victòria, tot i algunes decisions arbitrals injustificables i amb una segona part impecable.