Lewandowski s'estrena i el Barça goleja el Pumas (6-0)

El conjunt de Xavi Hernández ha golejat al Pumas amb un Lewandowski espectacular que ha fet el seu primer gol com a blaugrana

Xavier LemusActualitzat

El Barça es presentava aquest diumenge davant la seva afició en el primer partit de la temporada al Camp Nou, i no ho ha pogut fer de forma més convincent golejant un Pumas molt inferior (6-0) i amb estrena golejadora de Lewandowski. El davanter polonès en la primera ocasió que ha tingut ha fet un autèntic golàs a passada de Pedri.

Tot seguit s'han intercanviat els papers, assistència de qualitat de Lewandowski i el migcamista canari, amb retallada prèvia, enviava la pilota al fons de la porteria del conjunt mexicà. Era el dos a zero i només s'havien disputat cinc minuts.

Posteriorment ha pres el relleu a nivell de protagonisme Ousmane Dembélé. L'extrem francès disposava d'una doble ocasió consecutiva que tornava a generar perill, i ell mateix ha estat l'autor del 3 a 0 després d'una bona centrada de Raphinha que culminava amb una gran rematada.

El repertori ofensiu no s'ha acabat aquí i Lewandowski es treia del barret una passada d'esperó cap a Pedri que novament aconseguia batre la porteria de Julio González amb el quart gol del Barça. Un marcador que ha pogut augmentar en un posterior xut de Raphinha que s'estavellava al pal

El segon temps començava amb un carrussel de canvis i amb una altra diana del conjunt barcelonista, en aquest cas amb Kessié d'assistent i Aubameyang de golejador. Era el minut 49 i el cinquè gol dels locals.

Poc després era Lewandowski qui disposava d'una doble oportunitat per continuar eixamplant la diferència en el marcador. Amb el duel absolutament resolt, Xavi ha donat entrada a més jugadors, així s'ha produit el debut de Kounde amb la samarreta culer.

Fins el final el Barça ha disposat encara de més opcions de cara a porteria. Un parell clares a peus d'Ansu Fati i de Gerard Piqué i un xut d'Aubameyang que picava al travesser.

La victòria de l'equip de Xavi Hernández la tancava Frenkie de Jong amb una gran acció individual on robava la pilota i ell mateix definia amb encert fent el sisè gol blaugrana. Partit rodó d'un equip en creixement i que ofereix moltes esperances de tornar a competir pels grans títols.