El Barça acomiada el Camp Nou, Busquets i Alba amb golejada contra el Mallorca (3-0)

Ansu Fati (2) i Gavi han marcat els gols dels blaugranes que han perdut Balde per una greu lesió al turmell

• Ansu Fati ha obert al marcador al minut 1 després d'una brillant combinació entre Busquets, Lewandowski (toc d'esperó genial) i Gavi.
  • Figueroa Vázquez ha expulsat amb vermella directa el senegalès Amath Ndiaye al minut 14 després d'una entrada duríssima sobre Alejandro Balde. El lateral blaugrana s'ha retirat immediatament lesionat a coll-i-bè al minut 17 amb ruptura parcial del lligament lateral extern del turmell dret (entre 6 i 7 setmanes de baixa).
  • Ansu ha ampliat diferències al minut 24 després d'un nou toc de qualitat de Lewandowski que li ha deixat el gol mastegat (2-0).
  • Lewy hauria pogut marcar el tercer després d'una pilota penjada per Jordi Alba al minut 34 però el polonès ha xutat massa fort i alt. Tampoc ho ha aconseguit Ansu Fati en una gran canonada que Greif ha enviat a córner al límit del descans.
  • Cop de cap de Koundé al travesser en la primera jugada de la represa. Valjent ha salvat sobre la línia un altre cop de cap de Dembelé assisitt per Lewandowski al minut 54. Sergi Roberto també ha perdonat en una altra acció claríssima de gol.
  • El travesser novament ha negat el gol a Lewandowski en una falta picada de manera magistral pel "pichichi" al minut 67. Gavi ha trencat l'infortuni culer amb un cacau amb l'esquerra (3 a 0, minut 70). Una tisora impressionant de Lewandowski no ha entrat per molt poquet al minut 78.
  • Jordi Alba ha marxat plorant del terreny de joc quan l'han substituït al minut 80 enmig d'una sonada ovació del Camp Nou en el seu últim partit davant la seva afició. Poc deprés s'ha aturat també el partit en el canvi de Sergio Busquets. El capità també ha sortit del camp ovacionat en la traca final de la seva carrera com a blaugrana a casa.