Un gol d'Alexia en el 91 decideix el clàssic i du el Barça a la final de la Supercopa

El Barça s'enfrontarà al Llevant o a l'Atlètic de Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Alexia Putellas

Un gol d'Alexia Putellas en el minut 91 ha decidit el clàssic contra el Madrid i ha donat al Barça el pas a la final de la Supercopa. El rival de les blaugranes sortirà del duel entre l'Atlètic de Madrid i el Llevant.

Un partit molt més igualat

Poques similituds entre el partit que van jugar a la lliga i el que han jugat avui a la Supercopa el Barça i el Madrid. El Barça ha generat, però no ha estat encertat a la primera meitat. Rolfo, en el minut 6, ha fet el primer avís, però ha rebutjat molt atenta Misa. Després d'aquesta jugada el Madrid ha incrementat la pressió, buscant la verticalitat d'Esther, però sense fer impressió de perill. La golejadora blaugrana Lieke Martens ha rematat amb el cap una centrada de Graham-Hansen en el 13. Fridolina Rolfo, cinc minuts més tard, ho ha tornat a provar, però la pilota ha sortit per damunt del travesser.

El Barça creava ocasions, però no trobava la porteria, com Patri, en el 27, que ha vist com Misa rebutjava amb el peu la seva rematada. Una nova rematada de cap de Martens tampoc no ha trobat porteria, tot i que la més clara ha arribat en el 39, quan Patri s'ha plantat sola davant de Misa, però la portera del Madrid ha salvat l'equip blanc amb una gran aturada.

La segona part, un calc de la primera

Alexia, celebrant el gol a la semifinal de la Supercopa contra el Madrid

Hermoso ho ha provat des de lluny, i la pilota ha sortit ajustada al pal. L'atac i gol ha continuat amb una rematada de Graham-Hansen que ha rebutjat Ivana Andrés al límit. I en el córner posterior, l'ha rematat amb el cap Paredes, i la rematada posterior de Rolfo, tota sola, ha sortit fora de manera inversemblant. Però les coses del futbol han volgut que el Madrid hagi estat a punt d'obrir el marcador, però la rematada de Zornoza s'ha estavellat al pal de la porteria del Barça. Era el segon xut de les blanques en tot el partit. Misa Rodríguez, però, ha continuat salvant l'equip blanc. Primer amb xut d'Alexia en el minut 65 i en el 72 a la sortida d'un córner que ha rematat Paredes i la portera canària ha tornat a rebutjar. I en el minut 91 ha decidit Alexia: rematada al pal d'Oshoala i Putellas amb la dreta supera Misa, i el Barça que estarà a la final de diumenge.

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut