Handbol

La samarreta amb el 8 de Víctor Tomàs ja penja al Palau Blaugrana

El clàssic de l'handbol europeu entre el Barça i el Kiel ha acabat amb un emotiu homenatge a Víctor Tomàs, ajornat per culpa de la covid

Redacció Esport3Actualitzat

Ha arribat una hora abans de l'inici del partit, acompanyat de la seva dona i dels seus dos fills. Amb els nervis a flor de pell. I això que la seva retirada, prematura -per una malaltia cardíaca- va ser el 2020. Però aquest dimecres, finalment, era el dia, el del seu comiat oficial, ajornat per la covid.

Víctor Tomás ha volgut dir adeu vestit de curt, com quan jugava. S'ha tornat a posar la samarreta amb el dorsal 8, envoltat per antics companys, i ha sortit a gaudir de l'homenatge, que ha començat amb un "mapping" sobre la pista amb les veus dels seus fills, Luca i Mia, i amb imatges dels seus gols. Amb Eloi Vila de mestre de cerimònies, l'excapità ha rebut múltiples missatges i, sobretot, el de l'afició, que l'ha ovacionat llargament.

18 temporades al primer equip blaugrana i 69 títols reflectits en una foto de regal que li han entregat, com el braçal de capità que li ha posat Gonzalo Pérez de Vargas. Molta, molta emoció, culminada quan la família l'ha acompanyat. La seva samarreta ha estat retirada i penjada al Palau. La catorzena, ja, però única, com ell, que ha acabat mantejat.


Victòria abans de l'homenatge

L'homenatge a Víctor Tomàs s'ha fet just després del partit de la Lliga de Campions entre el Barça i el Kiel, que, val a dir, ha estat l'aperitiu perfecte al comiat del jugador. I és que l'enfrontament entre catalans i alemanys ha estat intens i molt igualat. A la mitja part s'ha arribat amb un empat a 13 en el marcador, però sempre ha estat el Kiel qui ha portat la iniciativa.

No ha estat fins a 10 minuts per al final quan el Barça s'ha posat per primera vegada al davant en el marcador. D'aquí fins al final, emoció, incertesa i victòria final per al Barça per 26 a 24. Makuc, amb 6 gols, ha estat el màxim golejador del partit. El Barça, amb 7 victòries i un empat, continua liderant el grup B.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut