Futbol sala

El Barça cau als penals i no jugarà la final de la Copa d'Espanya de futbol sala

Els blaugrana no passen de l'empat al final dels quaranta minuts (1-1) i l'Inter Movistar encerta més en els xuts decisius

• L'Inter Movistar, finalista de la Copa d'Espanya. El Barça cau en la tanda de penals, després que Jesús Herrero atura els xuts de Matheus i Pito.
  • 0-1: L'Inter s'avança als 9 minuts.  Una errada en defensa de Catela l'aprofita Raúl Gómez per obrir el marcador per als madrilenys. Dídac no pot evitar el xut a boca de canó.
  • 1-1: El Barça empata en l'últim sospir del primer temps. Contracop letal que completa Sergio González, després de la passada de Pito.
  • Dídac, decisiu, atura un penal. A quatre minuts del final, el xut de Drahovski no supera el porter blaugrana. Però en la tanda de penals, ja no n'ha pogut evitar cap altre.
  • El Barça ha marcat el ritme del partit, però sense sort de cara a gol.  El porter de l'Inter, Jesús Herrero, ha evita clares ocasions blaugranes.
  • El rival del Movistar Inter a la final serà el Jaén FS, que ha derrotat ElPozo a les semifinals (7-4).