Handbol

El Barça remunta contra un bon Granollers i aixeca la novena Copa consecutiva (30-26)

Els vallesans han estat capaços de posar l'equip d'Ortega contra les cordes a la primera part, que han acabat quatre gols per sobre al marcador

La final catalana no ha decebut a les expectatives. El Granollers somiava la seva quarta Copa del Rei, però finalment ha estat el Barça el que ha celebrat el seu novè títol consecutiu. L'equip blaugrana, però, ha hagut de sobreposar-se a un bon Freikin, que l'ha tingut contra les cordes a la primera part.

De bon començament el Granollers ha portat el ritme del partit amb bones circulacions de pilota i deixant clar que volia jugar a fons les seves possibilitats per derrotar el Barça. Els blaugrana no ha trobat la forma de sorprendre al contracop als vallesans i només l'efectivitat Timothey N'Guessan, autor de quatre dels cinc primers gols culés, els a permès aguantar en el marcador. L'últim empat s'ha produït a 10 gols. Llavors quatre aturades consecutives de Rangel han permès el Granollers avançar-se en el marcador de 4 gols. La primera meitat ha acabat amb avantatge vallesana 11 a 15.

El tomb de la segona part

La represa ha començat amb un gol d'Esteban Salinas i el Granollers s'ha posat a cinc gols, però la seva primera línia ha començat a donar símptomes de cansament i això ho ha aprofitat el Barça per anar reduït diferencies. A 10 minuts del final Luka Cindric ha empatat a 18 i a partir d'aquí el Barça ja no s'ha deixat sorprendre, tot i que el veterà Antonio Ortega ha posat al seu equip a dos gols de diferència (26 a 24) a falta a tres minuts i mig. El Granollers ha venut molt cara la seva derrota, però la maquinària blaugrana no ha fallat en el tram final.

Novena Copa del Rei consecutiva pel Barça que aixeca el seu tercer títol aquesta temporada després de Supercopa España i la Supercopa de Catalunya.