Futbol

El Barça Atlètic supera el Castella amb un doblet espectacular de Luismi Cruz

El filial blaugrana disputarà el partit de tornada amb dos gols d'avantatge gràcies a dues meravelles de l'extrem d'El Puerto de Santa María

Redacció Esport3Actualitzat
  • Tot futbolista somia en disputar un clàssic entre el Barça i el Reial Madrid, i si es pot marcar un gol millor que millor, i si és el de la victòria seria immillorable. Però el que ha fet aquest dissabte a la nit Luismi Cruz està a l'abast de pocs jugadors.
  • L'extrem d'El Puerto de Santa María no només ha fet un autèntic golàs, sinó que n'ha fet dos. Un doblet espectacular per donar la victòria al Barça Atlètic en el partit d'anada del play-off d'ascens a Segona Divisió contra el Reial Madrid Castella (4-2).
  • La primera diana ha servit per desfer l'empat a dos, una obra d'art que ha arribat al minut 76. Luismi ha fet una increïble vaselina per superar el porter del Reial Madrid i fer el 3-2.

 

  • Luismi, però, no n'ha tingut prou amb aquest gol. I és que cinc minuts més tard, l'extrem ha tornat a marcar en una acció similar a la primera, que ha definit amb una gran rosca que s'ha colat per l'escaire de la porteria del Reial Madrid
  • El partit no havia començat de la millor manera per al Barça, ja que els madrilenys s'han avançat al minut 13 després d'un gol de Nico Paz. Els blaugranes, però, han reaccionat poc després, amb una diana de cap de Chadi Riad que ha posat l'empat al marcador.
  • Els de Rafa Márquez han pres la iniciativa amb el gol de Roberto abans del descans, però un polèmic penal ha permès al Madrid empatar amb el gol de Dotor. Minuts més tard, ha arribat l'exhibició de Luismi, que dona un avantatge de dos gols al Barça per al partit de tornada, que es disputarà diumenge vinent a la ciutat esportiva del Reial Madrid.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut