Barça

Koeman: "Ens juguem el futur a la Champions"

L'entrenador del Barça admet que el partit contra el Dinamo de Kíev, en la tercera jornada de la fase de grups, és decisiu. "Hem de guanyar per seguir amb opcions", ha remarcat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça està contra les cordes a Europa. Després de dues derrotes, contra el Bayern i el Benfica, no hi ha marge d'error en el partit de demà contra el Dinamo de Kíev. Koeman admet que és decisiu.

"Ens juguem el futur a la Champions. Ens toca guanyar. És decisiu. Hem de guanyar per seguir amb opcions."

Com a mínim, l'última victòria contra el València ha donat un nou impuls a l'equip. També la recuperació d'Ansu Fati i el Kun Agüero generen més esperança entre els aficionats. El tècnic, però, demana cautela.

"Se'ns pot exigir competir, no guanyar la Champions. Hi ha equips davant nostre. Hem de recuperar els lesionats. N'hi ha que no estan en el seu millor moment, però van per bon camí. Això frena les nostres aspiracions. Però tenim un equip per competir i per passar de la fase de grups."

"Els equips grans han millorat molt. El Barça, en els últims quatre anys, ha abaixat el seu nivell. No sé per què. Només puc opinar del temps que he estat al club. Hi ha equips més equilibrats, en què la situació econòmica és millor."

Koeman ha agafat aire després de l'últim triomf en la Lliga. Però reconeix que "mai tens prou tranquil·litat com a entrenador", perquè al cap i a la fi "tot depèn dels resultats".

L'aposta per Ansu Fati

El tècnic també s'ha referit al futur d'Ansu Fati. El considera cabdal per al renaixement d'aquest Barça.

"Només sé que estan a prop de renovar l'acord. És una notícia molt important. És un jugador jove, de molta qualitat, que ha de marcar el futur d'aquest club."

 

Koeman també ha afegit que no té coneixement de l'oferiment de Dani Alves, i no ha volgut entrar a valorar si seria un bon reforç per al seu equip.

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut